Temat: Trening SM na TORZE RADOM 12 kwietnia
Panie i Panowie dzwoniłem dziś do Radomia za jedyne 60 zł można tam pojeździć w poniedziałek 12 kwietnia od godziny 11 do zmierzchu.
Ja się wybieram i wyruszę z centrum około 13 mam nadzieje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening SM na TORZE RADOM 12 kwietnia
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panie i Panowie dzwoniłem dziś do Radomia za jedyne 60 zł można tam pojeździć w poniedziałek 12 kwietnia od godziny 11 do zmierzchu.
Ja się wybieram i wyruszę z centrum około 13 mam nadzieje
w każdy poniedziałek ma być taka opcja :)
ja jadę z kumplem dopiero 19 kwietnia, bo jego ttrka jeszcze jest w fazie remontu, heh :)
szkoda że nie w łikend:(
Psatp, dzięki za dobre wiadomości, że będzie można polatać w Radomiu.
super, podobno były tam jakieś problemy zeby wbić się i pośmigać ale jeśli temat udało się ogarnąć to elegancko
ja bardzo chętnie się tam udam! nie wiem jeszcze o której dokładnie wystartuje ale max 16sta jestem na miejscu
a 19. ktoś się będzie wybierał?
Ja też jadę w najbliższy poniedziałek, zabiorę się z Franz-ą :)
Ja też jadę w najbliższy poniedziałek, zabiorę się z Franz-ą :)
A to dla członków seksji radomskiej też płatne? Czy oni za darmo?
jak to jest z tym Radomiem ? w każdy poniedziałek bedzie otwarty dla SM .
Jest jakiś kalendarz z harmonogramem ?
A to dla członków seksji radomskiej też płatne? Czy oni za darmo?
O właśnie jak to jest?
z tego co wyczytałem na [url]http://www.automobilklub.radom.pl/[/url] to członek zwyczajny może korzystać za free z infrastruktury AR ale dopiero takie prawa nabywa po upływie 12 m-cy przynależności do klubu.
Może ktoś opisać jak to wygląda w praktyce??
Grafik jest umieszczony na stronie AR
dragilla napisał/a:A to dla członków seksji radomskiej też płatne? Czy oni za darmo?
O właśnie jak to jest?
W praktyce rok temu wyglądało to tak, że dla członków Sekcji SM AR treningi były gratis a pod koniec sezonu całej reszty nie chcieli w ogóle wpuszczać na tor. W połowie sezonu było inaczej : dla ludzi z zew. 50 pln, dla członków AR 25, a dla sekcji free.
Jak będzie w tym roku czas pokaże.
pozdr,
--
Ls
Dajcie znac jak bedzie cos sie działo w Lublinie na torze
.
psatp z racji wiadomych wydarzeń mam pytanie czy tor w będzie otwarty ?? bo przeciętnie mi sie podoba przejad 300km po nic ....
Nasz trening to nie jest impreza masowa ani sportowa to jest ciężka orka jeśli nam to odwołają to równie dobrze powinni odwołać zajęcia plastyki i muzyki w podstawówce.
Bede dzwonić w poniedziałek koło 10 ( praca ) i potwierdzać czy tor jest dostępny czy nie.
Jak ktoś może zadzwonić wcześniej to niech dzwoni i da znać na forum
.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening SM na TORZE RADOM 12 kwietnia
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 78 zapytań