Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
wczoraj czerwionka leszczyny ok 15,00 lc4 na 2 kominach, oraz aprilka bodajze 125 w palowicach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wczoraj czerwionka leszczyny ok 15,00 lc4 na 2 kominach, oraz aprilka bodajze 125 w palowicach.
Dzisiaj godzina 19.35 Olsztyn, skrzyżowanie przy ratuszu, czerwono-czarny FMX dobrze gadajacy, rider w czarnym kombi z białymi wstawkami chyba garb na plecach. Bombka czy moze kto inny?
Edit: usuńcie te pi.erdo.lone pytania bo żeby tego posta puścić musiałem ze 30 razy odpowiadać. Co to do ch.uja test ma być ze znajomosci marek...
przedwczoraj żółto-niebieska husqvarna o 19:30 skróciła sobie drogę przez skrzyżowanie jadać podziemnym przejściem koło starego dworca PKS.
Dobra, który przed 17 kręcił się po moim podwórku? :)
SMR lub SMC, gopro na kasku
Przez chwile myślałem, że to ja ;)
kogo wczoraj w bialym o godzinie 19.30 koło topolanki widziałem na ktmie lc4 640 czarny prestige
Dzis w Warszawie stałem przez moment na światłach Duke 690 ??
Spotkałem tez dzis pana policjanta ktory posiada 690 Smc, może tutejszy bo zapomniałem zapytać?
kto dzisiaj na gumie pod majdankiem w lublinie jechal? ;)
Czarny xtx bez blachy i cos mniejszego w 4t dzis pod belwederem na natolinie kolo 22-23. Ktos od nas?
DZISIAJ SOBOTA TOMASZÓW MAZOWIECKI !
przy anakarze pomarańczowe exc 450/525 z żółtymi boczkami
Dzisiaj ok 19:40 na Jana Olbrachta w Warszawie.
Czarna DRZ-a, ktoś z forum ?
Dzisiaj ok 18:15 na skrzyżowaniu Gen. Jankego z Armii Krajowej w Katowicach - dwie WR-ki na SM :) piękny widok :) ktoś z forum ?
Dzisiaj ok 18:15 na skrzyżowaniu Gen. Jankego z Armii Krajowej w Katowicach - dwie WR-ki na SM :) piękny widok :) ktoś z forum ?
WR i YZF :D
Czy ktoś z forum lata czarnym supermonciakiem po Bródnie/Zaciuszu (Warszawa) ?
Poniedziałek 09.06 po godzinie 22 na Krasnobrodzkiej
Kto mi terror sieje pod domem i na gumie lata? około 21 ul. bartycka chyba 3 supermoto z tego co mi ojciec mówił, jedna drz, kierownik w kombi(dudek to ty?).
dudek, ja i Lewy :)
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 63 zapytań