Odp: GoPro
Info; H3 Black jest za 1200PLN w decathlon Warszawa m1
Może ktoś się skusi...nie mam pewności ale raczej jest to sztuka "powystawowa"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Info; H3 Black jest za 1200PLN w decathlon Warszawa m1
Może ktoś się skusi...nie mam pewności ale raczej jest to sztuka "powystawowa"
Dzięki wielkie za info, dzisiaj się chyba udam :)
Hustler13 byłem i tak:
GP3 Black ( nie 3+ ) była (już brak) za 1200PLN "koniec serii" --- poszła , ktoś z forum :) ?
GP Silver - jest za 999 ( - 28% ) -"koniec serii" tez pewnie ostatnia, wystawowa sztuka
[url=http://postimg.org/image/ab7kzalcz/full/][/url]
Nie kupujcie GP3 a tym bardziej white lub silver.Silver to te same parametry co GP2 tylko że bateria trzyma 1,5h a w GP2 2,5h
raku czyli celować w 3+ ? (mowa oczywiście o jedynej słusznej wersji- black)
HEMP Dzięki wielkie, piwko dla Ciebie :)
Powiem Ci tak, miałem GP3 Blacka bateria trzymała na początku 1h20min, później czas spadł do 1h, kupiłem battery bacpacka i myślałem ze będzie trzyamło ze 2h, a tu halo, z bacpackiem 1,5h... żenada. Wkurwiłem się na tą kamere bo zamiast jeździć to myślałem co chwile o tym czy jeszcze sie nagrywa czy juz nie, więc ją sprzedałem i kupiłem GP2 w której bateria trzyma 2,5h a z bacpackiem 4,5h i teraz jak włącze raz to zapominam o niej a wszystko nagrane. GP3 jakością aż tak fest się nie różni od GP2, nawiększa różnica jest między 1 a 2. GP3 jest dobra do nagrywań krótkich scen w dobrej jakości i z dużą iloscią klatek żeby robić fajne slow motiony, Działąnie pilota też pozostawia wiele do życzenia, często się zawiesza i też trzeba wyjmować i wkłądać baterie żeby ją resetować. Podobno w GP3 Black+ bateria trzyma coś około 2h, ale ja i tak zdecydowałem - GP2+ battery bacpack + karta 32 gb to najlepsza opcja włączasz i masz 4,5h spokojnego nagrywania.
Bateria to jedno a nagrywanie w słabym oświetleniu to drugie. Kupujesz 1 lub 2 i bateria trzyma długo ale gdy oświetleni słabe(szarówka,las) to na nagraniu nic nie widać. Jeśli 3 faktycznie trzyma 1h to bardzo slabo. 3+ na ori bateri 1.50 przy 720/100 na zamienniku 1.20 i nagrywa przy słabym oświetleniu :) A jakość nagrania? wcześniej miałem 1 w porównaniu z tym jest kosmos nawet na 120" (projektor).
również odradzam GP 3. Kupiłem w ubiegłym roku 3 black i bateria w full parametrach trzyma 45 min. Na tor owszem, bo idzie podładować w biurze, ale na ulicy porażka. GP 2 daje i tak super jakość, więc nie ma sensu szukać nic więcej
[url]http://gizmodo.com/the-best-action-camera-spring-2014-edition-1547049331[/url] - zawsze warto przeczytać przed zakupem...
Mam pytanie, w jakiej rozdzielczości nagrywacie na gopro, tak aby jakośc była przyzwoita a i baterii nie zjadło szybko ?
Ja mam 3 black i nagrywam na 1080/30klatek. Wytrzymuje na baterii 1h 15min- 1h 30min.
Zakupiłem dwie dodatkowe baterie i nie jest źle. Tak jak pisałem wcześniej trochę to upierdliwe ale idzie się przyzwyczaić.
Jakość i nagrywanie przy zmianach oświetlenia bez porównania lepiej niż w 1 tak samo jak jest ciemno.
Ja mam 3 black + i na 1080 super view nagrałem 50 min z włączonym wifi, lipa!
Kurde.. Dylemat mam czy wywalić tyle kasy na nówkę. Co to super view i po co wifi do nagrywania?
Za pośrednictwem wifi komunikuje się kamera z pilotem. Super view to mega szeroki kąt zapisu obrazu niemal sięga do 180stopni.
U mnie to się nazywa WIDE czy jakoś tak i z tym ale bez wifi jest 1h 15min- 1h 30min
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 78 zapytań