Odp: GoPro
gdzie dostane sam uchwyt do gopro (najlepiej oryginalny) o taki:
bo mi sie upi....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gdzie dostane sam uchwyt do gopro (najlepiej oryginalny) o taki:
bo mi sie upi....
Chyba widziałem w MediaMarkt
[url]http://m.allegro.pl/mocowanie-uchwyt-do-szelek-do-kamer-gopro-hero-waw-i4216835356.html[/url]
polecam kupić u chińczyków na [url=http://www.dx.com]www.dx.com[/url]
przesyłka za FREE !
czas oczekiwania? no cóż, moje zamówienie rozbili na dwie przesyłki jedna szła miesiąc i tydzień, druga część dwa tygodnie dłużej
Masa ciekawych rzeczy które na allegro kosztują sporo więcej lub wcale nie są dostępne.
a jak coś odsyłam na [url]http://kamerypov.pl/[/url]
polecam kupić u chińczyków na [url=http://www.dx.com]www.dx.com[/url]
przesyłka za FREE !
czas oczekiwania? no cóż, moje zamówienie rozbili na dwie przesyłki jedna szła miesiąc i tydzień, druga część dwa tygodnie dłużej
Masa ciekawych rzeczy które na allegro kosztują sporo więcej lub wcale nie są dostępne.
a jak coś odsyłam na [url]http://kamerypov.pl/[/url]
Jak wygląda cały przebieg kupna? Były jakieś problemy?
na forum kamerypov jest poświęcony temat zakupów na DX i opisana cała procedura jak zacząć ;)
ja założyłem konto na PAYU i skonfigurowałem z kartą kredytową.
miałem troszkę obawy ale śmiało polecam
wszystkie przesyłki bez opcji śledzenia są DARMOWE!!! nawet jeśli zamówienie rozbijają na kilka części a tak się dzieje gdy czegoś nie mają na stanie...na bieżąco informują mailowo (UWAGA na mojej poczcie na interii maile od DX wpadają w katalog SPAM) no i przeważnie około miesiąca czekania, paczka przychodzi w kopercie bąbelkowej ładnie opisana po chińsku :D
Na DX sporo rzeczy wychodzi w cenie podobnej do PL wiec się nie opłaca ale jest sporo rzeczy dużo tańszych albo wcale nie dostępnych ,,jeszcze" w PL !
Zapomniałeś dodać że im tańszy produkt tym jakość gorsza. Prawie kazda przesyłka ma nr wiec mozna ją śledzić,nr nie maja tylko wtedy kiedy wysyłają jakieś pierdy bo wtedy nie leci poleconym. I z racji coraz większego zainteresowania okres oczekiwania na skompletowanie listy zakupów jak i samej dostawy sie bardzo wydłużył.
ja wiem czy taka gorsza? zamówiłem właśnie takie ,,pierdy" za 25,84 $ i paczka z nr listu baaa druga część zamówienia to były tylko dwie szybko złączki i również był nr przesyłki i list polecony.
fakt że nie jest to ORI GoPro ale w tej cenie masz kilka/kilkanaście szt. za cenę jednej oryginalnej z logo GP ;)
no tylko ten czas oczekiwania to faktycznie trochę dramat jest ....
popatrz porównania obrazu i filmiki z tej kamerki, tylko zmieniaj na youtube jakosc na hd, poniżej 500zł to super cena jak za taki obraz , a jak zamówisz poza krajem to wyjdzie jeszcze taniej
Filmiki życzą sobie dużo do dopowiedzenia, najlepiej żeby ktoś kto miał styczność z danym modelem się wypowiedział i rozwieje wszelkie wątpliwości jak z hero white ;)
co do sj4000 to kiepsko...
redleaf rd990/ hero3 white(odradzone) to może hero3 silver, hero2, czy może sony action cam HDR-AS30V jak dla mnie ciekawa opcja się wydaje. Fundusz już maxxxx do 1000zł niech będzie, tylko nie wiem, czy hero3 silver by znalazł do takiej kwoty:)
Oczywiście nie porównujcie do gopro hero3+ black..1,5 kafla to ciut dużo.. Tylko pomiędzy tymi z propozycji. może coś innego do tej kwoty pozdro!
Masz chyba na poprzedniej stronie wypowiedź Raka na ten temat, biorąc pod uwagę ilość jego nagrań, wie co mówi
ja powiem tak; ostatnio wlasnie zamowilem ta magiczną SJ4000, na podobnej stronce - foxoffer, kamere zamowilem 24 kwietnia, 1 czerwca dotarła do POLSKI - jeszcze jej nie mam : ) takze czas oczekiwania jest irytujacy. jestem dobrej mysli i licze na to ze poczta polska dostarczy mi ją w tym tygodniu wiec byc moze juz w weekend cos nakrece i rozwieje wszelkie watpliwosci : )
Best Ever kamera to GoPro Hero2 !! cena/jakoś/bateria.... dla mnie biję wszystko
Ja niestety musiałem zareklamować moją GO PRO 3 black edition.
Kupiłem ją w USA w zeszłe wakacje. Opróćz tego, że losowo się zwieszała, to zaczęłó wariować WiFi - samoczynnie włączać się i wyłączać + guzik zrobił się tak jakby ciągle wciśnięty ? Nie wiem jak to opisać.
Siostra zabrała już kamerkę do USA i zobaczymy jak to rozpatrzą.
Z jakości nagrywania jestem zadowolony - zwykle nagrywałem w 720-60fps
Ja już mam 5 baterii do GP 3 Black- koszt nie oryginalnych śmieszny, koledzy już się przyzwyczaili, że trzeba co jakiś czas zrobić postój na zmianę baterii :D Co do działania nie mam zastrzeżeń... tylko ta bateria :)
Panowie poszukuję gp hero 2, czy ktoś aktualnie planuje sprzedaż?
Jeszcze bym podpytał, czy opłaca się kupić gp2 outdoor/motosport w cenie 800-900zł jednak już bez gwarancji, czy w ogóle jest możliwe znalezienie egzemplarzu objętego jeszcze gwarancją producenta? Pozdro!
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 71 zapytań