Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
świetna robota Hermes, obie sekcje terenowe jak dla mnie super!
dzięki za trening i sorry za wcześniejszą ewakuację, następnym razem ja zbieram opony ;-)
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki za trening i sorry za wcześniejszą ewakuację, następnym razem ja zbieram opony ;-)
Służbowy ;)
lans skok specjalnie dla Hermajstra
Brawo Brawo. W terenie teraz jest zabawa dobra.
Jedynie te małe hopy trochę krótkie są i tył podbijają przy szybszym wjezdzie. Jakby była okazja to warto je zrobić tak żeby najazd miał trochę więcej niż długość motocykla i bedzie ładnie wybijał.
Dzięki Hermes za zaangażowanie w ten trudny temat. Jakby trzeba było pomocy przy kopaniu to jestem ready i mam szpadel.
Służbowy ;)
lans skok specjalnie dla Hermajstra
more foto! ;-)
I mam jeszcze fotkę jak Hermes się oświadcza. Artur, aż Padł z wrażenia...
Tak na poważnie mam nadzieję, że to nic poważnego Artur. Wracaj do zdrowia.
No i moje paciaki [url]https://www.youtube.com/watch?v=pymGnAETqME&feature=youtu.be[/url]
ja jestem jednym z tych nowych, naprawdę super sprawa i banan na mordzie był, jeśli chodzi o kopanie to dawajcie znać i też przybędę, tylko szpadla nie mam
wjazd na trening jest boczna brama od ulicy piastow slaskich
kto mnie nie zna szukac kolesia w bluzie monstera, albo suzkajcie hermesa
a jak kto nie zna hermesa szukać radiowozu z numerem 997 ;-)
sabathius w imieniu kolektywu trenujących [url]http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40[/url]
Ciesze się że sekcja off się podoba jak widzicie ściepa nie poszła w procenty ;-) starałem się jak mogłem mimo nie małych przeszkód...co do kopania to pojezdzimy trochę i zobaczymy gdzie trzeba zrobić poprawki wtedy ogłosimy oficjalnie kopanie.
P.S.
mallly200sx musiałem się oświadczyć zamiast w zakręt zaparzył się na mnie...ale widać Franz z tyłu świadkuje więc został nam tylko kościelny ;-).
BTW - padł wczoraj temat że niektórzy mają problem żeby moto dotaszczyć na trening i sie wyrobic na 17.30.
Tyle co mogę pomóc to jakby ktoś chciał to może u mnie w garażu zostawić sprzeta np. dzien wcześniej. Generalnie miejsce mam nawet na kilka motocykli, no ale tylko kwestia taka że nie mogą tam stać tak zupełnie na stałe. Z garażu do lotniska mam jakieś kilkaset metrów.
No było spoko.
Sekcja terenowa rzeczywiście lepsza niż w zeszłym roku, dzięki Hermes!
Ja bym tylko te dwie trumny lekko przerobił, bo przynajmniej na pierwszej to lądowisko za krótkie i za strome i ciężko będzie trafic jak się ktoś napędzi żeby całe płaskie przeleciec.
pozdro
Teren jest teraz tak zajebisty, ze się asfaltu nie chce jeździć:P.
Co myślicie o tym żeby zrobić tak jak rok temu. Najpierw min. 30 min szlifowania podstaw, rozmaitych ćwiczeń, a potem dopiero cały tor?
Jak najwięcej ćwiczeń i najlepiej przerabiać kolejne partie toru a w szczególności terenu.
Teren jest teraz tak zajebisty, ze się asfaltu nie chce jeździć:P.
Co myślicie o tym żeby zrobić tak jak rok temu. Najpierw min. 30 min szlifowania podstaw, rozmaitych ćwiczeń, a potem dopiero cały tor?
Tak! W zeszłym roku ćwiczenia np. w terenie z Chacimem były gites i dużo dawały.
Jak tam kolega od nadgarstka?
Jak tam kolega od nadgarstka?
Nienajgorzej, nic nie złamane nic nie pęknięte zapobiegawczo 2 tygodnie w gipsie
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 41 zapytań