Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Na zdjęciach nie widać zapięcia, ale możesz dopytać sprzedawcy.
WWW.MOTO-KORN.PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cytat z aukcji: " ZAPIĘCIE - podwójny pierścień typu "D" " więc musi być.
Majster128 napisał/a:Na zdjęciach nie widać zapięcia, ale możesz dopytać sprzedawcy.
cytat z aukcji: " ZAPIĘCIE - podwójny pierścień typu "D" " więc musi być.
No to palnik, do odciny :)
[url]http://allegro.pl/opona-mitas-c11-90-90-21-c02-120-90-18-enduro-kpl-i4219120691.html[/url] Ma ktoś te laczki dobrze się sprawują ?
Zadałeś zbyt ogólne pytanie. Za mało danych.
takie pytanie krótkie,jak zrobić białe pola numerowe w motocyklu na boczkach z tyłu:)? I czy liczbę drukuje się z tym czy dokleja się póxnej czy jak :)??
no moto.pl zrobi to za 189zł plus przesyłka.
Jak nie to sam zaklej białą folią, a numery kupisz w sklepie motocyklowym, albo sam wytniesz. koszt niewielki
no moto.pl zrobi to za 189zł plus przesyłka.
Jak nie to sam zaklej białą folią, a numery kupisz w sklepie motocyklowym, albo sam wytniesz. koszt niewielki
Zdecydowanie najlepsza i najtańsza opcja biała folia + numery na to w najbliższej poligrafii wezmą za to nieduże pieniądze a efekt będzie taki
Ja kupiłem w papierniczym arkusz folii i naklejki z numerami, koszt - grosze
ok dzięki,dzięki :) a teraz takie pytanie [url]https://www.facebook.com/marcin.konietzki?fref=ts[/url] przeczytajcie parę ostatnich postów jak myślicie niedorozwinięty człowiek,sadysta czy może przeepicki troll ?:)
EDIT: A polecacie jakąs szczególną folię?:) I gdzie najlepiej ją dostać?:)
Siema Pany! Co sądzicie o wsadzeniu do husqvarny smr 570, owiewek z 510tki? W aso za zaledwie 4 owiewki ori do 570tki krzyknęli 800zł, używanych w dobrym stanie nie da się kupić, zamienników praktycznie nie ma. Owiewki z 510tki ładniej wyglądają, komplet kosztuje 300zł ( nie pamiętam firmy ). Plusy i minusy:
+odmłodzenie sprzętu
+małe koszta w stosunku od OEM 570 ( husqe robię na tor, więc będzie dużo gleb i połamanych plastików )
+fajny wygląd
+duży wybór oklein
- rzeźba ( od nowszych 610 plastiki wsadzano, ale od 510 nikt nie próbował, byłbym pierwszy ;d )
Co o tym sądzicie?
Pierwsze koty za płoty :)
Siema Pany! Co sądzicie o wsadzeniu do husqvarny smr 570, owiewek z 510tki? W aso za zaledwie 4 owiewki ori do 570tki krzyknęli 800zł, używanych w dobrym stanie nie da się kupić, zamienników praktycznie nie ma. Owiewki z 510tki ładniej wyglądają, komplet kosztuje 300zł ( nie pamiętam firmy ). Plusy i minusy:
+odmłodzenie sprzętu
+małe koszta w stosunku od OEM 570 ( husqe robię na tor, więc będzie dużo gleb i połamanych plastików )
+fajny wygląd
+duży wybór oklein- rzeźba ( od nowszych 610 plastiki wsadzano, ale od 510 nikt nie próbował, byłbym pierwszy ;d )
Co o tym sądzicie?
Ja to zrobiłem w mojej 450 z 2004r, wystarczylo zmienic zbiornik i kanape na nowsze
Zostają owiewki 570tkowe, przed chwilą kupiłem takie coś!
Lewy boczek 570, prawy 610. Będzie bardzo ładnie. Jeszcze ten kolor na który polowałem. Cieszę się jak małe dziecko ;d A cena jest taka śmieszna, że nie uwierzycie ;p
Uwierzymy, gościu jeszcze aukcji nie usunął :p cena na prawdę zajebista, fajnie, że w końcu udało Ci się je dostać :D
Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 45 zapytań