Temat: Opona
Potrzeba mi opony na przod, używke w dobrym stanie i cenie. Opona ma isc na obrecz 3" myślałem nad szerokością 110/120 z tylu mam 140. Dacie radę podrzucić mi cos sprawdzonego i dobrego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Opona
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzeba mi opony na przod, używke w dobrym stanie i cenie. Opona ma isc na obrecz 3" myślałem nad szerokością 110/120 z tylu mam 140. Dacie radę podrzucić mi cos sprawdzonego i dobrego?
nie ten dział :) napisz w kupie :)
Mam 120 na sprzedaż , używka , jeszcze sie polata na niej daj e-maila to wyśle foty ...
Bardziej mi chodziło o to jaki model polecacie w razie gdybym szukał
Bardziej mi chodziło o to jaki model polecacie w razie gdybym szukał
ja niedawno kupiłem komplet dunlop mutant jestem bardzo zadowolony, zarówno na szosie jak i w lekkim terenie. Super się sprawdzają
michelin pilot power najlepsze opony naprawde dobre sa na praktycznie kazda pogode ja latam na nich i polecam :)
Ktos jeszcze coś poleci?
Goldspeed obojętnie jaki.
Każdy jest dobry. Pre Cut albo street sport ultra.
myślę że do takiego moto cokolwiek co będzie markowe i świeże będzie dla ciebie w zupełności wystarczające. wszytko oprócz hujdenalu
Do SM,goldSpeed na każdy klimat...
Podeslecie link z jakas dobra opona na przod? 120 szerokosc w miarę swierza tak jak pisaliscie.
Masz Pw .
Gdzie dostanę takiego goldspeed'a bo na Allegro tylko jednego widzę?
Dostawa goldspeeda początek czerwca, będą pre-cut i ultra street sport, teraz na stanie tylko pelen slick i wet.
A jakie ceny (mniej więcej) tych goldspedów.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Opona
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 81 zapytań