1

Temat: Opona

Potrzeba mi opony na przod, używke w dobrym stanie i cenie. Opona ma isc na obrecz 3" myślałem nad szerokością 110/120 z tylu mam 140. Dacie radę podrzucić mi cos sprawdzonego i dobrego?

2

Odp: Opona

nie ten dział :) napisz w kupie :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

3

Mam 120 na sprzedaż , używka , jeszcze sie polata na niej daj e-maila to wyśle foty ...

Ktm#exc#525#sm

4

Bardziej mi chodziło o to jaki model polecacie w razie gdybym szukał

5

paolo9779 napisał/a:

Bardziej mi chodziło o to jaki model polecacie w razie gdybym szukał

ja niedawno kupiłem komplet dunlop mutant jestem bardzo zadowolony, zarówno na szosie jak i w lekkim terenie. Super się sprawdzają

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

6

michelin pilot power najlepsze opony naprawde dobre sa na praktycznie kazda pogode ja latam na nich i polecam :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

7

Ktos jeszcze coś poleci?

8

Goldspeed obojętnie jaki.
Każdy jest dobry. Pre Cut albo street sport ultra.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

9

myślę że do takiego moto cokolwiek co będzie markowe i  świeże będzie dla ciebie w zupełności wystarczające. wszytko oprócz hujdenalu

10 Ostatnio edytowany przez mcienki (2014-05-10 23:06:03)

Do SM,goldSpeed na każdy klimat...

11

Podeslecie link z jakas dobra opona na przod? 120 szerokosc w miarę swierza tak jak pisaliscie.

12

Masz Pw .

evolution09x, dnia 27 Maj 2013 - 17:20, napisał:
Nie wiem nawet co to tłok.

Stań przed dużym lustrem, rozepnij rozpór, odchyl nieco nachy i patrz uważnie... to jest tłok... cylinder wygląda inaczej i bywa przeważnie noszony pod spódnicami... :)

13

Gdzie dostanę takiego goldspeed'a bo na Allegro tylko jednego widzę?

14

Dostawa goldspeeda początek czerwca, będą pre-cut i ultra street sport, teraz na stanie tylko pelen slick i wet.

15

A jakie ceny (mniej więcej) tych goldspedów.