Temat: Zamienię 17 cali na 16,5 YAMAHA
Zamienię koło do Yamahy 17 cali na 16,5 piasta standardowa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Zamienię 17 cali na 16,5 YAMAHA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamienię koło do Yamahy 17 cali na 16,5 piasta standardowa
a powiedz smigasz nia po drodze czy tylko tor?
zależy o co pytasz.
Bo moja kawa jest tylko torowa a kołka od yamahy kupiłem 17 17 a chciałbym miec 16,5 i 17 bo mam oponki 16,5 a tak to mi nic do niczego nie pasuje
nie no pytalem bo:
jezeli 16.5" chcesz na droge to duzego wyboru nie masz bo jak narazie jest dostepna tylko jedna 1 guma road legal w tym sizie i to w dodatku wet ale to nie problem
a jezeli na tor to naprawde musisz byc grubym zapierdalaczem zeby wyczuc roznice w sterowaniu/skrecaniu twojego mociaka jezeli takowym jestes to przepraszam :P
Napisane jest wyraźnie że chce zamienić koło 17 na 16,5.
Nie pytam o radę tylko nosze się z chęcią zamiany wiec jeśli Twoje 16,5 nie pasuje Ci do jazdy po ulicy to chętnie się zamienię na moje 17 bo mi 16,5 bardzo i bardzo będzie pasowało do oponek które czekają w garażu.
Mój motocykl służy tylko do jazdy po bułki do sklepu a tam jak nie masz 16,5 to się koło nie mieści w stojak na rowery a że jest to rasowa crossówka to nie ma nóżki a przecież na ziemi nie położę :cool:
nie no pytalem bo:
jezeli 16.5" chcesz na droge to duzego wyboru nie masz bo jak narazie jest dostepna tylko jedna 1 guma road legal w tym sizie i to w dodatku wet ale to nie problem
a jezeli na tor to naprawde musisz byc grubym zapierdalaczem zeby wyczuc roznice w sterowaniu/skrecaniu twojego mociaka jezeli takowym jestes to przepraszam :P
uwież ze różnice czuć i to naprawde mocno
smigalem na 17 i 16.5" ja jakos nie odczuwalem
Bo to w zakrętach pomaga a nie na prostej ;)
naprawde? powaznie !!!!!!!!!!
Bo to w zakrętach pomaga a nie na prostej ;)
Jak to na prostej nie pomaga ? Przedewszystkim na prostej mniejsze opory proste tylko trzeba założyć specjalny błotnik do kół 16,5 !!
to racja duzo riderow uzywa acerbis supermoto evo fender
[url]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110459742013&ssPageName=STRK:MEWAX:IT[/url]
taa
coś w stylu
"fender of destiny" ^^
tak, a przy rozpędzaniu na wyjściu z zakrętu pomocne jest energiczne wyrzucenie obu nóg do przodu, motocykl przejmuje energię kinetyczną obuwia i rwie do przodu
tak, a przy rozpędzaniu na wyjściu z zakrętu pomocne jest energiczne wyrzucenie obu nóg do przodu, motocykl przejmuje energię kinetyczną obuwia i rwie do przodu
jeszcze zapomniales ze szczeke musisz w przod wystawic czym dodajesz wiecej pare gram na przednie kolo i wtedy dopiero zapierda.....
pozdro LOL
Tyle gaduł a ja ciągle mam 17 cali i chce je wymienić na 16,5 ktoś chętny ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Zamienię 17 cali na 16,5 YAMAHA
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 73 zapytań