Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Jakieś przecieki? Trzeba się pozgłaszać po licencję a bez Bemowa nie ma sensu iść do AK Polskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 186 187 188 189 190 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakieś przecieki? Trzeba się pozgłaszać po licencję a bez Bemowa nie ma sensu iść do AK Polskiego
Moze cos Wam pomoc? bo strasznie wolno to sie dzieje;)
Podobno w najbliższą środę startuje.
treningi wystartuja prwdopodobnie 14 (za tydzine neicaly), warunkiem jak zwykle jest czlonkostwo i oplacona skladka w AP,
treningi sa nadal bezplatne jednak robimy zbiorke po 50zl na cement,koparke itd (hermes bedzie zbieral na treningu)
papierek z checia przystapienia do ap (dla tych ktorzy jeszcze nie sa) bede podpisywal na treningu, obowiazkiem waszym jest zgranie go ze strony ap ([url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url] tu jest formularz), wydrukowanie i pryzniesienie wypelnionego na trening
dodatkowo 17 jest mala impreza, prosilbym kilku,kilkunastu z was o zgloszenie sie na pokazowa jazde przed publika wiecej szczegolow tu: [url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubakt93.html[/url]
dodatkowo, w ta sobote prawdopodobnie, odbedzie sie kopanie pod przywodztwem hermesa, ale to on sam sie wypowie
hura !!!!!!!!^x
Szkoda, że nie daliście znać wcześniej - bo tak, to na najbliższą sobotę zorganizuję tylko może z 2 godziny.
Poza tym w tą sobotę ma padać. Kijowo się wtedy kopie :)
[url]http://www.meteo.pl/[/url]
jakby ktoś nie zauważył Hermes popełnił galerię tego co już zostało zrobione na terenie. jednym i drugim.
Jak dla mnie bomba i browar(y) dla autora. +pare worków cementu.
Oj, bedzie sie działo w tym roku...
Pierwsza informacja która ucieszy wszystkich wymówkowiczów w sobotę nie ma kopania prawdopodobnie będzie w niedostępnym dla nikogo terminie 12/13 maja po godzinie 17 z użyciem ciężkiego sprzętu (ale to będę wiedział dopiero w niedziele/poniedziałek rano)
Składka 50zł na rok - cement, koparka doposażenie apteczki itd. -dla potwierdzenia ze zbiórki za zeszły rok powstało to z czego nienawidzący sekcji terenowej będą zadowoleni ;-) i pozwoli im wreszcie rozwinąć skrzydła w przenośni i dosłownie fotki poniżej
[url]https://plus.google.com/photos/108312431866741150701/albums/6011175803531973633[/url]
W linku (jutro wrzucę link)
lista osób które wpłaciły za zeszły rok - tych którzy jezdzili, a nie płacili będę ścigał...a pamięć mam jeszcze dobrą. Wpłacać można przelewem lub osobiście na treńku
na Amber Gold ;-)
w tytule wpisać nick z forum i BEMOWO 2014 lub 13 dla mających zaległości = suma
Wszystkich proszę o uregulowanie kwestii formalnych którymi są czlonkostwo i opłacona składka AP no chyba że ktoś lubi popatrzeć jak jeżdżą inni...
Dla przypomnienia spotykamy się wcześniej aby ułożyć tor i na koniec WSZYSCY sprzątamy opony!!!
Pięknie Panie Hermes.
Wg mnie bandę przy parkingu trzeba będzie poprawić, bo jest zbyt "wklęsła" za mało "na okrągło". A poza tym to pięknie.
Kasa poszła.
Hermes myślisz ze nie dało by się części prac zrobić w sobotę/niedziele? W poniedziałek nie dam rady na bank.
Crazy robiłem już test i poprawki ręczne z trenerem myślę że będzie Pan zadowolony, ale wiadomo zawsze można zwalić na bandę że jest do dupy jak słabo idze ;-)
Jurgen w sobotę, niedzielę nie można AP ma tam szkolenie dla Ambasady i nie możemy przeszkadzać.
Crazy robiłem już test i poprawki ręczne z trenerem myślę że będzie Pan zadowolony, ale wiadomo zawsze można zwalić na bandę że jest do dupy jak słabo idze ;-)
Tak, zgadzam się z Hermesem ta banda jest git i moim skromnym zdaniem nie trzeba jej zmieniać.
Natomiast wyskok po drugiej stronie asfaltu, pierwszy po wjechaniu w teren, zrobił się dość konkretny i jak się człowiek nie rozpędzi to cieżko go łyknąć nie lecąc dziobem w dół :) ale to pewnie kwestia techniki kierownika pojazdu.
Ps. kasa poszła
Pięknie Panie Hermes.
Wg mnie bandę przy parkingu trzeba będzie poprawić, bo jest zbyt "wklęsła" za mało "na okrągło". A poza tym to pięknie.
Kasa poszła.
łooo ku... pieknie!
Hajsy poleciały.
Kopanie pon-wtorek a środa już latamy?
Hajsy poleciały.
Kopanie pon-wtorek a środa już latamy?
Jurek przeczytaj jeszcze raz post 2,809
P.S. Legitymacje członkowskie następujących osób z listy poniżej są do odbioru u mnie
- Cyprian Torlicki
- Krzysztof Nowicki
- Daniel Okoński
- Tadeusz Rudnicki
- Przemysław Sargeant
- Dominik Witkowski
- Radosław Wijata
- Wojciech Olbryś
- Juliusz Nadbereżny
Strony Poprzednia 1 … 186 187 188 189 190 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 47 zapytań