Odp: Husaberg FE 450 E 2004 by hacker33
Kozacie kółeczka wyjdą, ale faktycznie słaba pora na mody :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FE 450 E 2004 by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kozacie kółeczka wyjdą, ale faktycznie słaba pora na mody :)
i tak pójdzie na części pod koniec sezonu albo na początku następnego ;)
No w sumie tak było chyba z 380ką ? :)
I czego się czepiają? tu muszę stanąć w obronie Hakera!
Jeden lubi zapierdalać drugi majsterkować:P
Nie mam już takiego budżetu jak przy 380.
A na pieniądzach nie śpię.
A żeby skończyć silnik potrzebuję jeszcze kilka tysięcy.
To nie mam pieniedzy na silnik to wydaje na koleczka i inne glupoty i moto stoi jeszcze.dluzej,.troche nie rozumiem tej logiki, moze lepiej modelarstwem artystycznym sie zajmij :)
Koła wymieniłem nie kupiłem:)
To nie mam pieniedzy na silnik to wydaje na koleczka i inne glupoty i moto stoi jeszcze.dluzej,.troche nie rozumiem tej logiki, moze lepiej modelarstwem artystycznym sie zajmij :)
Tu nie ma nic do rozumienia. Trzeba to po prostu przyjąć do wiadomości, a nie komentować. Motocykl jest Hackera, sam przy nim dłubie, nikomu nic nie jest winien więc nikomu nic do tego czy moto stoi, jeździ czy lata.
Dzięki gierwi
Lionix napisał/a:To nie mam pieniedzy na silnik to wydaje na koleczka i inne glupoty i moto stoi jeszcze.dluzej,.troche nie rozumiem tej logiki, moze lepiej modelarstwem artystycznym sie zajmij :)
Tu nie ma nic do rozumienia. Trzeba to po prostu przyjąć do wiadomości, a nie komentować. Motocykl jest Hackera, sam przy nim dłubie, nikomu nic nie jest winien więc nikomu nic do tego czy moto stoi, jeździ czy lata.
Oczywiscie ze tak
Koła bedą boskie ....
hacker będziesz się bawił z tymi kanałami wodnymi?
hacker będziesz się bawił z tymi kanałami wodnymi?
Tak. Czekam tylko na rurę do wiertarki stołowej. Penie jutro ją będę miał i wtedy w weekend będę rzeźbić.
Ja tam podziwiam Hacera - uwielbiam oglądać jego robotę :).
Hacker też Cie rozumiem. Sam złożyłem w husce silnik, raz się przejechałem i stwierdziłem, że jak robić moto to porządnie i na igiełkę. Po przejechaniu 20km wyrzuciłem silnik z ramy, żeby poprawić wszystkie duperele, optykę itp. Mimo, że wystarczyło podregulować gaźnik i latać dalej ;d A mamy środek sezonu ;oooo
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FE 450 E 2004 by hacker33
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 71 zapytań