Odp: w co się ubrać na supermoto?
Mówisz o tym nowym S-1, czy tym poprzednim?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mówisz o tym nowym S-1, czy tym poprzednim?
[url]http://www.motorcycletoystore.com/sport/images/uploads/s1_smoto_suit.jpg[/url]
mowie o tym najnowszym.... caly ten owal bialoczarny na klacie to zwykla siatka i na to zakladasz taka koszulke bez rekawow tez kurna siatka :(
Ja mam ten poprzedni model i jest bardzo solidny.
wiem wiem sam chetnie bym kupil poprzednika ale ciezko go dostac to raz a dwa musze ubrac go na siebie zanim kupie :(
No to opowiem Wam wzruszającą historię.
Jakiś czas temu zobaczyłem ogłoszenie o sprzedaży tego (używanego) kombiaka na [url=http://www.supermoto-central.com]www.supermoto-central.com[/url] , napisałem do sprzedającego Duńczyka że jestem zainteresowany. Mój problem polega na tym, że wszystkie kombinezony mają za krótkie rękawy. Wobec niemożności przymierzenia w sklepie tego modelu, wysłałem kolesiowi fotkę ze sposobem pomiaru i wymiary mojej kurtki. Na to Niels odpisał mi że takie tam pomiary to nie to, i ... przysłał mi kombinezon do przymiarki :D . Napisał że jeśli będzie OK, to mam mu wysłać siano, jeśli nie to może ktoś w Polsce kupi i wtedy wyślę mu pieniądze albo odeślę kombinezon. Po raz kolejny wyższość supermoto została udowodniona - kombi pasuje bardzo dobrze mimo że ten sam rozmiar kombinezonu szosowego był dramatycznie ciasny. Oczywiście zaproponowałem lekki targ, ale zamiast obniżki dostałem nowy ochraniacz klaty od Alpinestara i używanego żółwia Spyke for free. Tyle.
Radziol w fc-moto mają te kombinezony pod linkiem:
[url]http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-S-Moto/SubProducts/34311-2271016-27[/url]
za 499 Euro, przymierz może po koleżeńsku u kogoś (Supermotodaz w takim śmiga :D ) i wal po zakupy!
a jak w kroku to kombi?:)
No nie mam uwag. Leży po prostu OK. Wiadomo że zakładanie i chodzenie w nim trochę mniej wygodne niż w bokserkach, ale jak wsiądziesz na moto leży perfekcyjnie jak dla mnie.
Więcej szczegółów odnośnie kroku nie podam :lol: .
jesli jet tu ktos w rozmairze L to w poland position na połczynskiej w warszawie jest thor supermoto w tym rozmiarze za 1900 pln
jaki kolor ?
dzieki gierwi za namiar
mala poprawka dupa z rozmiarowka :(
czrny zapewne socho
z tego co ogladąłem to taki jakis czarno- srebrny(biały) cos w ten desen
3 tysie trzeba dac :(
przynajmniej za tyle moge sciągnąć
Za tego thora w Poland position Jacek dał 1800. Mieli jeszcze Lkę na stanie 3 tygodnie temu. Przecena 50%.
Próbujcie. Połczyńska - Yamaha
dzieki gierwi za namiar
mala poprawka dupa z rozmiarowka :(
:(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 78 zapytań