Temat: Trening Koszalin 01-02.05
Witam 01-02.05 jest wolny tor w Koszalinie do treningu supermoto 100zl/dzien. Z Torunia ruszy ekipa ok 4 moto. Organizujcie sie i przybywajcie ;) Pozdrawiam.
Fabio #251
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Koszalin 01-02.05
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam 01-02.05 jest wolny tor w Koszalinie do treningu supermoto 100zl/dzien. Z Torunia ruszy ekipa ok 4 moto. Organizujcie sie i przybywajcie ;) Pozdrawiam.
Ja sobie podjadę pooglądać :]
polatane?
Polatane, przez 4 dni przewinęło sie ok 10moto. Mimo 40l paliwa, 3kpl opon nie mogę sie tam odnaleźć. Czeka mnie naprawdę duuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzooooooo pracy aby utrzymać sie w stawce MP:(
z terenem latane? dało sie tam przejechać? pytam bo planuje tam zajechać na 3 dni od 18-go do 21-go
Mimo 40l paliwa, 3kpl opon nie mogę sie tam odnaleźć.
Musiało się grubo palić. Keczupu ile poszło? ;)
Manio Ty lepiej przesiądź się z powrotem na Hondę bo coś dużo pali ten TM :) nie mówiąc o oponach :)
pali bo musi :) a opony same ze strachu przed tą mocą gubią gumę :)
manio napisał/a:Mimo 40l paliwa, 3kpl opon nie mogę sie tam odnaleźć.
Musiało się grubo palić. Keczupu ile poszło? ;)
Manio Ty lepiej przesiądź się z powrotem na Hondę bo coś dużo pali ten TM :) nie mówiąc o oponach :)
pali bo musi :) a opony same ze strachu przed tą mocą gubią gumę :)
W sumie Honda miała to do siebie że wystarczyło jej nie przeszkadzać i jechała sama, człowiek miał czas aby się zabawić, napić czy jakiś mały rozpierdol zrobić, rano kac gigant tylko pomagał - nie miał człowiek siły "kierować", temat załatwiała Honda sama ;-)
Z TM'em to inna bajka, sprzęt ma dużo mocy, rwie na koło do czwartego biegu, przerzuca się z zakrętu w zakręt w mgnieniu oka - trzeba się naprawdę mocno trzymać i ni jak tu się zrelaksować wieczorem jak już strach ma wielkie oczy co tu jutro będzie się działo.
TM to prawdziwa wyścigówka dla prawdziwych kierowców wyścigowych
Honda to służąca co wszystko za Ciebie zrobi, wszystko wybaczy... była idealna dla mnie;-)
z terenem ładowaliście?
z terenem ładowaliście?
Cały czas. Był mocno zarośnięty ale udało sie go rozjeździć. Teren w Koszalinie daje ostro w d...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Koszalin 01-02.05
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 78 zapytań