Odp: Husaberg 100 pytań do...
Po co sonda?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po co sonda?
Żeby dobrze ustawić AFR.
wie może ktoś czy zakuwka łańcuszka rozrządu(did) z husaberga fe 650 ma jakiś zamiennik albo coś, bo nie bardzo uśmiecha mi się na czekanie na paczkę z aunera a śmigać się chce
Zamiennika nie ma.
Zobacz jaki model masz łańcuszka i szukaj takiej zakuwki np. w larssonie, olek motocykle.
ja mam zakuwkę ale leży w Kato.
EDIT:
Możliwe żeby mi Husaberg gubił trakcję przy odkręceniu manetki na 2 biegu na asfalcie, czy mam się zacząć martwić sprzęgłem?
Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
no właśnie o tym mówię ^^
jak to zniwelować, ustawić bardziej miękki tył?
Cross-c1 napisał/a:Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
kupić drz-te :D
Cross-c1 napisał/a:Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
Co tam niwelowac, bokami z zakrętów trzeba wychodzić:)
toivias napisał/a:Cross-c1 napisał/a:Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
jak to zniwelować, ustawić bardziej miękki tył?Co tam niwelowac, bokami z zakrętów trzeba wychodzić:)
nie ten level rider'a :(
Mi jak uciekł gaz z amortyzatora i był miękki to nie chciał stawać na koło bo buksował. Może jeszcze ciśnienie masz złe w kole?
toivias napisał/a:Cross-c1 napisał/a:Mi czasem zamiast na koło isc to zaczyna boskowac. Wiec jak najbardziej mozliwe;)
jak to zniwelować, ustawić bardziej miękki tył?Mi jak uciekł gaz z amortyzatora i był miękki to nie chciał stawać na koło bo buksował. Może jeszcze ciśnienie masz złe w kole?
1.5
zawias był robiony ale nie bawiłem się regulacją ;)
Jak miałem DRZ-tę i miękkie opony to boksowałem kiedy chciałem.
Ty na tej 650 to sądzę że jak masz nawet średnio dobrą oponę to ją zwiksujesz na 2.
jakim momentem dokręcić nakrętkę łożysk główki ramy?
20nm ?
jakim momentem dokręcić nakrętkę łożysk główki ramy?
20nm ?
tak
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 72 zapytań