Odp: Kupię supermoto
rommel widzisz coś w tym dziwnego?! ttr600re ma rozruchałkę, ostatnio byłem i oglądałem, nie kupiłem bo była trafiona na półkach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rommel widzisz coś w tym dziwnego?! ttr600re ma rozruchałkę, ostatnio byłem i oglądałem, nie kupiłem bo była trafiona na półkach.
Mój tata myśli nad sprzedażą swojej ttr600re(z rozruchałką) 2004r., stan techniczny perfekt, przejechane 18000km, sprowadzona z anglii, zewnętrznie pięknie, jedynie na tylnym boczku lekko zerwana naklejka od karchera. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to daj znać, to wyślę ci jakieś fotki.
Jestem zainteresowany ale tylko na małych kołach supermoto.
niestety mam tylko oryginalne enduro
Manieek, szybkie doszkolenie z TTRek:
Yamaha TT600R - lata ok. 1998~2003 - wersja bez rozhujałki, tylko kopajka i bardzo dobrze regulowane zawieszenie Ohlinsa tył i Paioli przód.
Yamaha TT600RE - lata ok. 2003~2007 - wersja z rozrusznikiem, akumulatorem, cięższa, minimalnie według fiszek słabsza (2PS) i dodatkowo zawieszenie przód i tył straciło możliwości regulacji, oraz około 4cm skoku, produkt OEM Yamahy.
Zeby potem nie było płaczu ze ciężka a miała być lekka i że znikł zbiornik ciśnieniowy tylnego amortyzatora :]
Ucz sie kopać, kickstarter odpalany na mieście wygląda mega rasowo i zawstydza
ścigantów na szlifierach którzy swoje "szejsety" odpalają silniczkiem z miksera :]
Ucz sie kopać, kickstarter odpalany na mieście wygląda mega rasowo i zawstydza
ścigantów na szlifierach którzy swoje "szejsety" odpalają silniczkiem z miksera :]
+1 Dobrze to ująłeś
No dobra zwracam honor. Jednak nie zmienia to faktu, że bieda na rynku, nawet xtx-a nie mogę dopaść w rozsądnej odległości od siebie. Tragedia.
Może LC4?
Trochę się boję kosztów serwisu ktm. Daj zdjęcia, może mnie przekonają. manieek1@wp.pl
koszty serwisu ktm beda mniejsze niz japonii. przynajmniej nowe graty w aso beda duzo tansze.
XTX kupiony. Temat do zamknięcia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 75 zapytań