16

Odp: Kupię supermoto

rommel widzisz coś w tym dziwnego?! ttr600re ma rozruchałkę, ostatnio byłem i oglądałem, nie kupiłem bo była trafiona na półkach.

17 Ostatnio edytowany przez tomasz252 (2014-04-27 22:03:48)

Mój tata myśli nad sprzedażą swojej ttr600re(z rozruchałką) 2004r., stan techniczny perfekt, przejechane 18000km, sprowadzona z anglii, zewnętrznie pięknie, jedynie na tylnym boczku lekko zerwana naklejka od karchera. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to daj znać, to wyślę ci jakieś fotki.

ymaha dt 50r--->yamaha ttr 600---> KTM Lc4 640 supermoto 2005

18

Jestem zainteresowany ale tylko na małych kołach supermoto.

19

niestety mam tylko oryginalne enduro

ymaha dt 50r--->yamaha ttr 600---> KTM Lc4 640 supermoto 2005

20

Manieek, szybkie doszkolenie z TTRek:

Yamaha TT600R - lata ok. 1998~2003 - wersja bez rozhujałki, tylko kopajka i bardzo dobrze regulowane zawieszenie Ohlinsa tył i Paioli przód.

Yamaha TT600RE - lata ok. 2003~2007 - wersja z rozrusznikiem, akumulatorem, cięższa, minimalnie według fiszek słabsza (2PS) i dodatkowo zawieszenie przód i tył straciło możliwości regulacji, oraz około 4cm skoku, produkt OEM Yamahy.

Zeby potem nie było płaczu ze ciężka a miała być lekka i że znikł zbiornik ciśnieniowy tylnego amortyzatora :]
Ucz sie kopać, kickstarter odpalany na mieście wygląda mega rasowo i zawstydza
ścigantów na szlifierach którzy swoje "szejsety" odpalają silniczkiem z miksera :]

Yamaha TT600R 2001 - sold
KTM 625 SM 2004

21

Piekny napisał/a:

Ucz sie kopać, kickstarter odpalany na mieście wygląda mega rasowo i zawstydza
ścigantów na szlifierach którzy swoje "szejsety" odpalają silniczkiem z miksera :]

+1 Dobrze to ująłeś

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

22

No dobra zwracam honor. Jednak nie zmienia to faktu, że bieda na rynku, nawet xtx-a nie mogę dopaść w rozsądnej odległości od siebie. Tragedia.

23

Może LC4?

KTM LC4 SM/Enduro

24

Trochę się boję kosztów serwisu ktm. Daj zdjęcia, może mnie przekonają. manieek1@wp.pl

25

koszty serwisu ktm beda mniejsze niz japonii. przynajmniej nowe graty w aso beda duzo tansze.

26

XTX kupiony. Temat do zamknięcia