Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Szkoda... Ciepło jest, może ktoś się po drodze nawinie :)
http://www.bikepics.com/members/paweuo/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szkoda... Ciepło jest, może ktoś się po drodze nawinie :)
Mnie jeszcze nie ma w kraju, ale atakuj długiego on zawsze chetny na uliczne eskapady
...no i się nawinął ;)
Okazało się, że całkiem niedaleko kolega nabył nówkę sztukę SMC 690
Elegancko, że i nasze tereny rosną w siłę SM :D Panowie równo za tydzień jest akcja MOTOSERCE, czy ludki z Olsztyna i okolic sie wybierają ?? Każdy wie o co chodzi w całej akcji....
Ja i Długi będziemy na pewno, jak ktoś ma zamiar też się wybrać, to spotkalibyśmy się w jakimś miejscu i razem byśmy ruszyli na stare miasto co wy na to ?? Pisze się ktoś poza naszą dwójką ??
No ja akurat pracowalem to nie moglem latac... A sciagneles nowego kolege na forum ?? Pogoda byla idealna ale coz... Ladne sprzety:-)
Zapraszałem kolegę na forum - mam nadzieję, że się pojawi.
Ja lece na motoserce jezeli dojdzie regulator a czekam juz 3 tydzien...
Nie bedzie mnie na motosercu, regulatora jak nie bylo tak niema, i w zasadzie niewiadomo kiedy bedzie bo maja jakąs przeprowadzke magazynow do Austrii (przynajmniej tak mowi pan Sikorski z husqmoto).
ten regulator to na gwarancji ogarniasz ?
edit.
Widze, że 2008 rok masz swoja husqe, wiec nie na gwarancji.
Weź olej to bo cały sezon przeczekasz, podeślij do nich [url]http://www.elserwis.info.pl/[/url]
zaoszczedzisz pewnie i czas i pieniądze.
Nieee ona 2008rok a ja nie pierwszy wlasciciel ;)
Czekam 3 tygodnie i najszybciej ma byc 7-9 maj a jak nie to maj/czerwiec a pierwsza wersja byla ze odbieram moto w zeszly piatek...nie potrafie zrozumiec jak to jest zorganizowane.
Jezeli ma to byc przelom maja i czerwca to sie zastanowie co z tym zrobie ale jezeli dojdzie tego 7-9 maja to juz nie bede kombinował. Tylko ten czas oczekiwania to jest jakas kpina. A najgorsze jest to ze latałbym juz dawno a tak mija mnie Motoserce i m
majówka...
A nie idzie odbrac czego np na mazurskiej...dwa regulatory tak dobieralem...zerknij kolory kabelkow ...moze Ci sie uda...
...podeslij mi zdjecie regulatora...
problem jest taki ze ja zdjecia swojego regulatora nie mam
Dobra najszybciej przelom maja i czerwca bo mają przeprowadzke magazynow z wloch do austrii, zabieram moto i bede cos kombinował.
Kabat masz PW ;]
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 58 zapytań