Odp: Pokaż swój pojazd
KTM aż popuścił z radości.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KTM aż popuścił z radości.
To chyba dobrze, że dobrze hamuje:)
]Dobre konie, to i ja się pochwalę tym co urwał mi obie ręcę :p
a po pierwszej przejażdzce wyglądałem tak:
widze, ze nie udalo CI sie go okiełznać :d
Co,zrobiles?
Wpadłem w 2m wykop, wyjebałem przez kiere i dłonie zablokowały się o handbary, obie połamane tak samo, poskładali operacyjnie, i gips na 6 tygodni, planowane zdjęcie na 29, i zobaczymy co wtedy z tego wyjdzie ;p Druty zostają jeszcze na miesiąc dłużej bo lekarz powiedział że tylko one trzymają kości :/
I właśnie dlatego się nie kupuje takich osłonek, tylko same listki lub mogłeś je chociaż ściągnąć jak już były. :D
Nic tylko leczyć łapki, na motocykl już tak szybko nie usiądziesz, nie wspominając już o jeździe.
Kacik fajny, 300 ?
Wygląda jak 380
Dwie łapy połamane?? To jak radzisz sobie z podcieraniem?
Sory musiałem.
Tak naprawdę to współczuje.
Dzięki za współczucie, podcierać się daje jakoś rade ;p Kat to exc 250, a co do dalszej jazdy to ciekaw jestem czy będzie to udręka czy jednak dam jakoś rade, handbary niestety już były i nie pomyślałem że może to być taka pułapka...
Ja swoje zaraz po zakupie drz roztrzaskałem mlotem z plastików i zostawilem same alu rdzenie. To teraz dziewczyna/chlopak ma wiecej ręcznej roboty bo sam nie dasz rady ;)
Mam kobietę która na szczęście o mnie dba ;D jeszcze 16 dni i zdejmują ten cholerny gips :)
O w morde wspolczuje i pogratulowac dziewczynie ...
...i badz tu madry czy zakladac handbary czy nie...?
...gdybym ja je mial to bym nie musial zakladac tego bialego badziewia, bo na zawodach wciskalem sie obok ridera jadacego przede mna i wyprzedzajac go walnal mnie kierownica w dlon, handbar by pomogl...
[url]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/1780122_1432839123627700_1935693630_o.jpg[/url]
Pozdro i szybkiego powrotu za kolko :)
O w morde wspolczuje i pogratulowac dziewczynie ...
...i badz tu madry czy zakladac handbary czy nie...?
...gdybym ja je mial to bym nie musial zakladac tego bialego badziewia, bo na zawodach wciskalem sie obok ridera jadacego przede mna i wyprzedzajac go walnal mnie kierownica w dlon, handbar by pomogl...
[url]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/1780122_1432839123627700_1935693630_o.jpg[/url]Pozdro i szybkiego powrotu za kolko :)
No i bądź tu człowieku mądry ;p ale ja swoje zdemontuje na 100%, jeśli wgl zdrowie pozwoli mi na dalszą jazdę, również życzę szybkiego powrotu do zdrowia jeśli ten gips to aktualny nabytek ;p
Nie nie to juz dawno nie aktualne...
Tylko wytrzymaj w tym badziewiu do konca, bo mnie przeszkadzał i zdjąłem przed czasem i do tej pory przez to cierpie, ale to dluga historia ...nie na ten temat i tak zrobil sie dobry off top...
A swoje handbary pewnie miales dokrecone na maxa co...najlepiej aby bylo w miare luzne wtedy moze by nie bylo takich skutków...
Pzdr...trzymaj sie!
Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 52 zapytań