Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Mam pasy jak jeszcze potrzebujesz , odbiór Natolin
Dzięki za propozycję ale przed chwilą wróciłem z Góry Kalwarii, wczoraj udało mi sie pasy ogarnąć.
Tymczasowo bez supermoto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 488 489 490 491 492 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pasy jak jeszcze potrzebujesz , odbiór Natolin
Dzięki za propozycję ale przed chwilą wróciłem z Góry Kalwarii, wczoraj udało mi sie pasy ogarnąć.
Ja teraz startuje na youngtimera do rembertowa. Jak ktos tez leci lub chce sie gdzies ustawic to tel 608212715
I jak się udał wypadzik ? Żałuje bardzo że nie mogłem się tam pojawić, pozdrawiam. Daj znać na priv jak gdzieś z okolic jesteś, zawsze bliżej i łatwiej zadzwonić jak przez forum :)
akurat jak dojechałem to większość fur się zwijała, ale i tak było kozak. szkoda tylko, że nie złapaliśmy się ekipą....
Joł, poszukuję serwisu/warsztatu w Wawie, gdzie można zabrać furę na zdjęcie góry i ocenę stanu, chodzi o CRF 450
Joł, poszukuję serwisu/warsztatu w Wawie, gdzie można zabrać furę na zdjęcie góry i ocenę stanu, chodzi o CRF 450
olek motocykle jutrzenki
Cezar napisał/a:Joł, poszukuję serwisu/warsztatu w Wawie, gdzie można zabrać furę na zdjęcie góry i ocenę stanu, chodzi o CRF 450
olek motocykle jutrzenki
Kojarzysz jaki kosz +/- za taka usługę? To crfa dla mnie a nie chcę wybulić milion monet
Nie o terrorze bo pogoda widać jaka jest ale mam pytanie:
- poszukuję speca od naprawy TV, który oceni czy warto naprawiać starego LCD czy do wywalenia bo się do niczego nie nada.
- poszukuję speca od naprawy TV, który oceni czy warto naprawiać starego LCD czy do wywalenia bo się do niczego nie nada.
Artur vel reklamacje ? napisz do niego PW
konradoz napisał/a:- poszukuję speca od naprawy TV, który oceni czy warto naprawiać starego LCD czy do wywalenia bo się do niczego nie nada.
Artur vel reklamacje ? napisz do niego PW
No faktycznie:) Zaraz napiszę do Niego, dzięki
kto jutro chętny na polatanie rano?
rano odpadam, jakby ktoś wyskakiwał koło 17 na jakieś 2h to chętnie, wcześniej nie dam rady
PS najlepiej na jakiś placyk potrenować jakieś ósemeczki slalomik ostre hamowania i inne rozgrzewki przedsezonowe (takie dla początkujących):)
Ja za godzinę wychodzę
Ja za godzinę wychodzę
ja o kolo 15 już do domu się zawinąłem, ale jutro możemy się złapać jakoś po południu, koło 15. może jeszcze kumpel będzie.
Niedziela ok 11 start z kwatery figla w stronę miejscówki przy pałacowej (tylko teren)
Przy pałacowej to o tej próbie mówisz co jest wzdłuż Przyczółkowej ?
Na kostkach tam latacie czy na kołach SM też ?
Strony Poprzednia 1 … 488 489 490 491 492 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 33 zapytań