Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Nie głupie zeby zorganizowac jakis wiekszy zlocik na polnocy, nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd w sudety a wydaje mi sie ze urok naszych terenow mocno nie odstaje urokowi gor, w koncu pare jeziorek sie ma ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie głupie zeby zorganizowac jakis wiekszy zlocik na polnocy, nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd w sudety a wydaje mi sie ze urok naszych terenow mocno nie odstaje urokowi gor, w koncu pare jeziorek sie ma ;)
To prawda, z nikim nie mozna sie zgadac, nawet na weekendy nie ma z nikim kontaktu... szkda bo gdyby wszyscy wyszli z cienia, i spotkali sie to napewno by wszystko ruszylo :)
Śledziu, ja też mieszkam w bloku, mało tego, do Olsztyna mam ponad 120 km i mimo to przyjeżdżałem na moto. Potrafiłem sobie zorganizować parking strzeżony. Żaden problem, trzeba tylko chcieć.
Jak studiowałem nie było mnie stać na utrzymanie motoru w Oln
W ogóle ile jest osób ktore mieszkają w Olsztynie bądź blisko Olsztyna ??
Moje modły zostały wysłuchane :) dziś przed chwilą czarne LC4 SM przeleciało przez starówkę. Któren to?
To chyba dobry znak panowie ;)
Nie ja :D
Może jakiś nowy :)
No ja tez widziałem takowego Kata, czarnr fele z pomaranczowymi paskami na obreczach na podwojnych komiach i z rejestracja schowana gleboko na airboxa... nieznany Gosc :D
No ja tez widziałem takowego Kata, czarne felę z pomarńczowymi paskami na obręczach na podwójnych kominach i z rejestracja schowana glęboko na airboxa... nieznany Gośc :D
Trzeba goscia dognać kiedyś i go sprowadzic na forum :P
To moze pociągniemy temat tego zlotu zeby nie zdechł ;)
Jak go sprowadzicie na forum to przestanie jeździć...
...i zacznie pić.
Z Piłsudskiego na Augostowską okolo 14 skręcał czarny "Dziobak" (690tka), kierownik na czerwono, ktos z forum? ;)
Miłosz wlaściciel szkoły nurkowej Aquamania
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 57 zapytań