Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
cross ja mam sprężyny przecież do opchnięcia od FSa.
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 211 212 213 214 215 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cross ja mam sprężyny przecież do opchnięcia od FSa.
Daje coś takie dziurkowanie plastiku airboxa?
Tylko lans ewentualnie szybsze odprowadzenie ciepla z airboxa ,nie warto chyba ze chcesz upiększyć pimpstarowego FMXa ;) hahaha
Chodziło tylko o zasade dzialania, nic wiecej, dzieki
U mnie zdjęcie pokrywy airboxa na hamowni dało 2km. Jak nie pada to używam takiego z dziurami.
Jaki lans? To służy zwiększeniu przepływu powietrza - ma sens (a raczej jest konieczne) po zmianach wydechu, dysz i filtra powietrza.
Lans!?
Jaki lans? To służy zwiększeniu przepływu powietrza - ma sens (a raczej jest konieczne) po zmianach wydechu, dysz i filtra powietrza.
Lans!?
+1
Dzisiaj widziałem torową yamahę która miała dokładnie takie samo rozwiązanie.
W Husabergach wycinają otwory w siedzeniu.
Bo bergi mają filtr pod siedzeniem, nic dziwnego :D
japońce mają solidne dziury pod siedzeniem, do chwytania maszyny i dla lepszego "napowietrzenia" airboxa
A ja myślałem że dla lansu! ;-0
W mojej 950 tuner kazał wywalić gumowy "snorkel" i trójkątne zaślepki po obu stronach airboxu po zmianach filtra, dysz i wydechu.
W 690 mam "bardziej dziurawą" pokrywę filtra.
Inni muszą wiercić. Inna sprawa że fajnie to wygląda (jak jest akuratnie zrobione).
Czy obręcze Goldspeed są produkowane w Chinach?
Tylko lans ewentualnie szybsze odprowadzenie ciepla z airboxa ,nie warto chyba ze chcesz upiększyć pimpstarowego FMXa ;) hahaha
gierwi myslalem ze wylapiesz ironię a tu klops ;)
olaf w odpowiedzi na twoje pytanie: wyobraź sobie spacer,bieganie z katarem(zatkany nos) a bez kataru :)
Ale musze przyznać ze fajne zdjęcie wkleiłeś z tym czarnym matem.Moze kiedyś sie skusze na zmianę koloru plastików
Też mi przykro, ale chyba tracę młodzieńczy polot ;-)
Chłopaki, jak wygląda sprawa moplika 125 zarejestrowanego na 50, da się to z powrotem zarejestrować na 125 ? Ile z tym roboty ?
Jakieś pomysły czym mogę zebrać trochę gumy z króćca ssącego ?
Zgubiłem ładowarkę od dremla, więc nim nic nie zdziałam.
Próbowałem już kamieniami szlifierskimi, nożem na gorąco, pilnikiem i wszystko idzie jak krew z nosa..
Strony Poprzednia 1 … 211 212 213 214 215 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 48 zapytań