Odp: Pokaż swój pojazd
Niby brzydkie te XRy ale mają to coś :D
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 254 255 256 257 258 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niby brzydkie te XRy ale mają to coś :D
Ładna świnia .
Tabul ogarnij pw
Tabul to kiedy spotykamy się na mieście ?? Powiem tak ekipa się trochę powiększyła. Ode mnie z okolicy są 2ktm Lc4, Ktm EXC, DRZ i mój Berg. Przeważnie razem śmigamy. Na mieście też jest kilka osób. Więc ekipa nawet nawet :))
Jak coś to wal na PW, przeważnie zgadujemy się na Fb na grupie naszej.
Gratulacje! Oby się sprawowała! Ostatnio miałem okazję się karnąć takim bydlakiem i całkiem przyjemna krowa :D
to ta po shogunowa?
ps. kupię hebel 4 tłok ;) propozycję na priv
i pytanie do posiadaczy xr650r czy standardowa enduro pompka da radę ogarnąć w miarę 4 tłoka ??
raku mial zacisk dedykowany i pompe do xrki.
pytanie jaka masz pompe bo jezeli to wersja full america to pompa slaba chyba 13mm.
jezeli wersja eu to masz 1/2" i taka mam na moto. ogarnia zacisk 4 tloczkowy. po czytaniu for doszedlem do wniosku ze wstrzymuje sie ze zmiana zacisku na rzecz zawieszenia przedniego usd.
to ta po shogunowa?
a nie wiem bo nie jestem w temacie, możesz wyjaśnić ?
kilka minut z cifem i siedzenie odzyskało swój blask ;)
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
no i monster zmienił właściciela;)
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
W tej przedniej lampie masz światło pozycyjne, mijania i długie ?
W tej lampie jest mijania i długie. , pozycji nie posiada.
Ładny koń, a raczej świnia. Coraz więcej XRek w końcu się u nas robi.
co w bawarze siedzi?
co w bawarze siedzi?
Rdza ;)
lewyy napisał/a:co w bawarze siedzi?
Rdza ;)
rdza też, ale walka z nią dobiega ku końcowi, a co do silnika to niezniszczalne M20B20 i jestem w trakcie uturbiania, na razie na seryjnych gratach bez odprężania (właśnie szukam głowicy od 2,5 o symbolu 885 z tego co pamiętam), wzmacniania budy, potem klatka i jazda ;)
a nie wiem bo nie jestem w temacie, możesz wyjaśnić ?
to chyba jest xrka uzytkownika samurai26. mam jej zdjecia z przebiegiem 7741 (o ile to ona) daj maila na pw. jedyna roznica to biala naklejka na lampie. z tego co mowil to ostro sie bujala.
Tabul a nie lepiej góry od super ety poszukać (jest chyba trochę inna niż 885)?
A może chcesz V8 3,5? :) Bo dzisiaj mi się trafiło w fajnych pieniądzach z kompami i musiałem wziąć :D
Dłubnąłem sobie stalowy stelaż, troche zabawy było wszystko pasuje prawie idealnie, dzisiaj po pierwszych testach życie zweryfikowało że jest troche za słaby w tylnej części ale tego można było sie spodziewać ba za długie ramie, wiem już czemu zamiast podnóżków montują do stuntu pegi- często podeszwa buta się zaczepia przy zeskakiwaniu na bok i jest od razu gleba, dzisiaj odkryłem ten fakt, tak więc jeszcze jest troche do zrobienia...
Aha Hacker założyłem ten zacisk od Ciebie jest troche większy tłoczek i klocki większe bo to ze starszych modeli i powiem Ci że teraz jest kosa straszna bo ten mniejszy jakiś cieńki był :/
Strony Poprzednia 1 … 254 255 256 257 258 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 55 zapytań