Odp: ACF-50 kto sie pisze?
nadal nie wiemy ile wplacac :rolleyes:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nadal nie wiemy ile wplacac :rolleyes:
15 Funtów co dziś stanowi równowartość 65 PLN
pytam bo bede w kato za 2-3 tyg i moge zaladowac do bagaznika kilkanascie puch :P
Dobry pomysł ;)
a za przesyłke do polski tak duzej paczki ile?
zazwyczaj 1£ za kg jakims prywatnym przewoznikiem........... jest tego tu od groma
a za pzesyłke do polski tak duzej paczki ile?
Kurier którego używam bierze £15 za paczkę do 12 kilo z ubezpieczeniem na dowolny adres w PL.
Za 10 puszek wyszłoby £150 z przesyłka do jednej osoby w PL.
Ja na tym nic nie zarabiam tylko robię wam przysługę wiec nie chce nic ryzykować.
Ktoś musiałby zebrać kasę w PL i wysłać mi pay-palem a ja wysłał bym kurierem który wyjeżdża co sobotę i jest w Polsce we wtorek. Chyba ze ktoś wpadnie to odebrać, zapraszam :)
Chłopaki i jak zamawiamy to przez Moto i ktos to potem porosyła po miastach czy juz koniec ustaleń :( Idzie to jak krew z nosa :(
Jak lipa to prosze o decyzje :)
pytam bo bede w kato za 2-3 tyg i moge zaladowac do bagaznika kilkanascie puch :P
Radziol jak niewyjdzie z chlopakami kupisz mi 2 puszki odbiorę to u Ciebie
no problem ja to moge wszystko pochytac !!!!!!!!!!!!!
No to myślę że Radziol jest dla nas najlepszym rozwiązaniem. On nam paczkę ACFa, my jemu kratę browca i git?
Grey be cool, damy radę!
Gierwi twoje słowa koją mnie jak bobasa mleko mamy :D
ok czekam na rozwój sytuacji <luzik>
panowie rozwiazanie jest proste.......... piszta ile tych puch mam organizowac, ja lapie dobra cene ( wali mnie zarobek ), wy kaske na moje PL konto ja paczke do gierwi'ego a wy sie juz martwcie tzn. ja kasuje za puchy i przesylke do POLANDU ???? gierwi niech pakuje i lize....znaczki :P
pasi wam?
a jak Moto obstaje zeby wam to zorganizowac ( zreszta mieszka za rogiem ) to no problem nie bede sie buciorami w biznes pakowal :P
Spoko Radzio kupuj i zabieraj chłopakom, będą mieli taniej.
Jak widzę Nasi na obczyźnie zgodni do bólu :) . Zaczęła spływać do mnie kasa, myślę że nie będę na razie potwierdzał każdemu na PW, tylko w czwartek lub piątek podsumuję kto się dołożył w poście i dalej już będę z Radziolem sprawę dopinał.
Gierwi i Radziol ja mam wpłacać kasę ?? bo z tego co widzę najszybciej kasa zebrana będzie do końca tygodnia potem gość od przesyłek jedzie znów na koniec tygodnia wiec jest już dwa kolejny krok to po miastach wiec pewnie i trzy :).
A jak Ty RADZIOL będziesz wracał do PL ?? to poco pchać moje zamówienie do Gierwiego i potem przesyłać chyba lepiej żebym u Ciebie sobie odebrał w K-CE :)
MACIEJWRA * 1szt W-WA
CRAZY * 1szt W-Wa
KLEIDER * 1szt W-WA
GREY * 2szt Żory
JAKUP * 1szt W-wa
SOCHO * 1szt Sochaczew
BONDEK * 2szt Wa-wa
TEGMA * 7szt Gdańsk
BICO * 1szt W-Wa
PAJAK * 1szt W-WA
RADZIU * 1szt W-WA
BART248 * 1szt W-wa
QQ3 * 1szt W-WA
THCQ * 1szt W-wa
MCIENKI * 1szt Poznań
PeKaWu * 1szt W-wa
ZIOMALQS * 1szt Zduńska - Wola
pozwolę sobie na mały update dla mnie będą jednak 2 puszki tego specyfiku.
i kurka wodna już się w końcu pogubiłem do kogo mamy wpłacać?? jest jakaś jednolita polityka w sprawie kupna czy bedzie jak w polskim rządzie??
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 68 zapytań