Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Honda FMX(?) w Grójcu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Honda FMX(?) w Grójcu
Dzisiaj godzina 18, B-Stok ul. Warszawska KTM? :)
Opole, ul Niemodlinska, godzina 14.20. Czarny xt z plecakiem, na blachach WB i z glosnymi akrapami, jechalismy kawalek razem, pozniej gdzies zginal. Ktos z forum? ;-)
Wiślanka na wysokosci Renault trucks smignal mi ok 16:40 pomaranczowy LC4 na dwoch ori kominach. Złapalo mnie czerwone swiatlo, gonilem za Toba ale slad sie urwal
Dziś 17-18 niebieska yamaha terroryzowała lasy w okolicach Mławy
To pewnie mnie widziałeś, nie wiem tylko czemu nie podbiles:)
Stałem na Różyckiego i tylko mi śmignąłeś, a ja się na uczelnie śpieszyłem.
Masz PW ;)
Olsztyn skręcał z Piłsudskiego na Augostowską okolo 14 czarny "Dziobak" (690tka), kierownik na czerwono
Radlin,Duke z ładną okleiną ok.17 :) 11.04:)
Dzisiaj koło 18, KTMa skręcającego z Alej Jerozolimskich w Spisaka, poleciał w głąb ursusa.
Dziś Aprilka SXV trzymana przez policje przy factory ursus. Kto się przyzna?
Dzisiaj tj 12.04 widziana Suzuki DR - brzmiała na 650 - śmigałeś sobie po Manhattanie na piotrowicach raz przejeżdzałeś koło kebaba o 20:40 i pokazywałem Ci żebyś poszedł na gume :D a drugi raz godzinke później o 21:40 jechaleś w drugą strone i też do Ciebie machałem :D
Aha, jakby Cie nie było na forum to może ktoś ogarnie. DRa niebiesko biała, kierownik w szarawym kasku z czarnym irokezem, blachy SG
Na początku myślałem, że to TTR i Piękny, ale potem ogarnalem ze to nie traktor :D
Dzisiaj we Wroclawiu ulica Nowy Świat niedaleko mostu pomorskiego dwoch Gaznikow na swiezych katach. Jeden bez tablicy
Dzisiaj o 14.50 dwa SuMo na przyczepie w Czechowicach na stacji, a potem o 15 w bielsku dwie Drezyny jeden kierownik w forumowej bluzie
panowie może ktoś po Kielcach śmiaga?bo do reszty mam troszkę za daleko..
Dzisiaj tj 12.04 widziana Suzuki DR - brzmiała na 650 - śmigałeś sobie po Manhattanie na piotrowicach raz przejeżdzałeś koło kebaba o 20:40 i pokazywałem Ci żebyś poszedł na gume :D a drugi raz godzinke później o 21:40 jechaleś w drugą strone i też do Ciebie machałem :D
Aha, jakby Cie nie było na forum to może ktoś ogarnie. DRa niebiesko biała, kierownik w szarawym kasku z czarnym irokezem, blachy SG
Na początku myślałem, że to TTR i Piękny, ale potem ogarnalem ze to nie traktor :D
TTRaktorzyca sie dociera i staram sie oszczędzać na razie piec :)
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 67 zapytań