Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
i znowu afera bo sie komuś nie chciało maila napisać do os prowadzącej trening
jak dzieci
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i znowu afera bo sie komuś nie chciało maila napisać do os prowadzącej trening
jak dzieci
Nie jak dzieci, tylko wygląda że się wszyscy na wszystkich poobrażali - jak dzieci. Jest propozycja dla forumowiczów, to powinna być moim zdaniem wyartykułowana otwarcie. Rozmawiałem na temat warszawskich treningów z Arturem Wajdą kiedy był w Poznaniu i miałbym chęć Was kiedyś odwiedzić bez konspiracji i tyle.
Pozdrawiam, Gierwi
2010-03-22 10:52:56 Panowie nie było to łatwe ale się udało i treningi na 90 % będą się odbywały w sezonie 2010
wszystkich zainteresowanych proszę o wysłania email do psatp@o2.pl
W tym lub następnym tygodniu odbędzie się spotkanie organizacyjne ( bez motocykli )na którym ustalimy wszystkie szczegóły
Była mowa o tym kilka stron wcześniej jak widać. Wystarczy śledzić temat :) Tajniaki :lol:
gierwi i inni Poznaniacy macie jakiś problem piszcie maila lub dzwońcie chętnie was ugościmy na naszych skromnych treningach ( skromnych bo nie każdy ma tor poznań pod domem :) )
a jak coś to jestem jutro w poznaniu wiec piwo możemy wypić i omówić temat
nic nie jest ukrywane
widocznie Marcin mial dość forumowych malkontentów i postanowił zrobić z tego listę mailingową, o czym jak w/w poinformował w wątku
zrobił słusznie bo to przez niego prowadzona inicjatywa i chciał się skupić na tych co chcą a nie tylko piszą jak jest ch****
Miałem nie zapeszać , ale sie zabardzo podnieciłem . Nie powiem wam zadnych szczegółów , ale jest pomysł na tor sm w okolicy , trzonem tego wszystkiego jest hmm , nie nie powiem wam kto , ale no moze byc fajnie , narazie tyle oby wszystko szło w dobrą strone.
Miałem nie zapeszać , ale sie zabardzo podnieciłem . Nie powiem wam zadnych szczegółów , ale jest pomysł na tor sm w okolicy , trzonem tego wszystkiego jest hmm , nie nie powiem wam kto , ale no moze byc fajnie , narazie tyle oby wszystko szło w dobrą strone.
Powiedziałeś A to powiedz i B. :D
Nie nie moge :P :P bo sie nie spełni.
Jedynie moge wam zrobic nadzieje , ze jak sie uda to Warszawa bedzie miała blisko blizej niz do Radomia, ale musicie sie o to modlic dawać na tace zamawiac msze w tej intencji :) Narazie poprostu nie ma szczegółów jest tylko konkretny człowiek z pomysłem i nie jestem to ja :lol:
dawać na tace :lol:
Nie słyszałem żeby ksiądz mówił coś z ambony o SUPERMOTO, ale wspominał cos o placu zabaw. :D
Cała religia opiera sie na przenosniach wiec ksiadz mówiąc o placu zabaw miał na mysli tor :P i to pokazuje jego wyższosc nad nami , bo wiedział wczesniej :P
Jedynie moge wam zrobic nadzieje , ze jak sie uda to Warszawa bedzie miała blisko blizej niz do Radomia...Narazie poprostu nie ma szczegółów jest tylko konkretny człowiek z pomysłem
Takie księżycowe opowieści pachną mi BDSMem ;)... choć bardzo chciałbym się pomylić.
raczej wmmp :P
Panie i Panowie
Podsumowując spotkanie informacyjne
Zajęcia będą się odbywać w środy chyba że z jakiegoś powodu zostaną przeniesione na inny termin, będę informować o takich planach.
By w nich uczestniczyć najlepiej jest być członkiem Automobil Klubu Polski wtedy obowiązuje opłata 50 pln, dla wizytorów opłata wynosi 80 pln.
By zajęcia się odbyły wymagana jest minimalna frekwencja w liczbie 8 osób.
Ci którzy pobrali deklaracje niech je wypełnią ci którym się to nie udało mogą zdobyć takowa w klubie bądź na stronie klubu.
Strój obowiązujący na zajeciach powinien być strojem motocyklowym zapewniający maksymalną ochronę ridera.
Proszę pamiętać że strój składa się również z rękawiczek oraz butów.
Motocykl powinien być wyposażony w pojemniczek na zlewki.
Może to być zwykła puszka lub buteleczka w której w sposób trwały należy umieścić wszelkie odmy.
W tą środę zajęcia zaczynają się o 17, z czasem aż wydłuży się dzień będziemy zaczynać później ( zależy od możliwości grupy )
W razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt.
Ps w poniedziałek są treningi otwarte na torze RADOM – ja się wybieram
Pozwoliłem sobie na zacytowanie e-maila z ustaleniami, jak będą odbywać się treningi.
Nie byłem osobiście na spotkaniu, bo jak na razie nie mam czym jeździć. Jakże to co ustalono mnie to trochę zniechęciło - bo nie zamierzam zapisywać się do klubu bo nie uważam się za zawodnika a wręcz przeciwnie - za amatora. Treningi były dla mnie podnoszeniem moich umiejętności, których nie posiadam - niestety 80zł jest dla mnie nie do zaakceptowania, będę musiał się uczyć samemu na mieście.
Witam,
Jestem na forum nowy i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można zapisac się na treningi i do listy mailingowej??
Pozdrawiam,
trzeba się odezwać na PW do psatp
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 54 zapytań