Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Jedzie ktoś na tor lbln w najbliższym czasie ? Popatrzył bym sobie jak jeżdżą zawodowcy na drz :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 208 209 210 211 212 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jedzie ktoś na tor lbln w najbliższym czasie ? Popatrzył bym sobie jak jeżdżą zawodowcy na drz :P
Ja myslalem o 5.04
Witam,
Czy w któryś EXC z silnikiem RFS występowały zawory tytanowe? Do fiszek KTM-a podchodzę z rezerwą.
Tylko w SX-ach i to w jakiś pierwszych kilku rocznikach.
.
Nie
Dzięki hacker.
sprawdzają na normalnym przeglądzie czy opony mają homologację drogową :D ?
inne pytanie - wiem, że większość tak robi ale są jakieś zagrożenia/minusy użytkowania opon bezdętkowych z dętkami?
czym w zasadzie różni się opona do SM od takiej do sporta? Supermoto jest lżejsze i wolniejsze więc pewnie opona ma inną mieszankę?
U mnie sprawdzają tylko vin dla zasady, żeby sprawdzić cokolwiek ;)
są jakieś zagrożenia/minusy użytkowania opon bezdętkowych z dętkami?
chyba wszystkie slicki są bezdętkowe, a większość ma koła z dętkami. Zero problemu.
W SM mieszanka i konstrukcja opony jest inna. Jeździłem chwilę na pirelli diablo supercorsa z klasy supersport. Motocykl słabiej skręcał, a opona była praktycznie niezniszczalna. Jak spojrzysz na przednie gumy w SM to większość jest prawie trójkątna
z innej beczki...
to tylko mnie forum sprawdza, czy potrafię pisać po polsku i czy wiem kto produkuje DR-Z, czy to egzamin 6-klasisty dla każdego?
Nie tylko Ciebie , mnie forum pytalo - pomarańczowa marka na trzy litery :D
honda ?
w jakim celu te pytanie? jak ktos chce napisać pierwszy post i tu takie pytanie na które nie zna odpowiedzi? ;)
No własnie też miałem pisać czy to tylko mnie sprawdzają :D Ale wychodzi na to że całe forum ma od wczoraj klasówkę ;P
Strony Poprzednia 1 … 208 209 210 211 212 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 48 zapytań