Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
według serwisówki (2005) 1,4 litra.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 204 205 206 207 208 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
według serwisówki (2005) 1,4 litra.
kapcikPW
Ma ktoś zdj owiewki husaberga od wewnątrz ? i jeżeli może to jeszcze wymiary bym chciał
chodzi mi o taka jak tutaj [url]http://allegro.pl/lewa-owiewka-plastik-na-bak-husaberg-i4027503855.html[/url]
Gajos odpisałem, a zarazem przyłączam się do Twojego pytanka; Wie ktoś gdzie były blokowane huski 450 smr ? Podejżewam,ze gaźnik lecz może dokładniej? (mam serie - bodajże 27mm czy 37mm czyli masakrycznie mały) za to zużycie paliwa cieszy
Pytam z ciekawości, bo narazie i tak nie planuje startów w zawodach/wymiany non stop tłoczka czy innych podzespołów.
27mm? Przecież tam powinien siedzieć Keihin FCR 41
@Cezar - może na tym polega ta blokada 'on streel legal'
*Pytanko; Co to za zbiornik ?
Normalnie wyrownawczy od chlodnicy a w rr zbiorniczek na zlewki.
Ma ktoś zdj owiewki husaberga od wewnątrz ? i jeżeli może to jeszcze wymiary bym chciał
chodzi mi o taka jak tutaj [url]http://allegro.pl/lewa-owiewka-plastik-na-bak-husaberg-i4027503855.html[/url]
jak chcesz ją założyć do starszego rocznika, to niestety ale jest inaczej mocowana.
Normalnie wyrownawczy od chlodnicy a w rr zbiorniczek na zlewki.
Rozumiem że w tym zbiorniczku robię otworki na rurki z gaźnika i odmę i już mam pojemnik na zlewki. Czy to musi być jakoś szczelne czy tylko nawtykane rurki w dziurki. Gdzieś w necie widziałem że rurki były wetknięte w jakieś gumki ale widziałem też inny zbiorniczek który miał króćce i to było raczej szczelne.
Tak na chlopski rozum. Jesli ladnie spasujesz otworki i wezyki beda dosc ciasno wchodzic to powinno wystarczyc. Gumki to tez nie jest zly poysl, ale najpierw kup gumki a potem podnie wierc otwory.
Jaką szerokość dętki wpakować do 3,5 calowej feli na przód?
Wiekszosc detek ma podany rozmiar taki jak opona do ktorej pasuje czyli np. 120x17 Jesli nie to sprzedawca powienin miec tabele i na jej podstawie dopasowac.
Tyle wiem, tylko chodzi mi o takie przypadki gdy nie ma tabeli. A pytać się nie będę, bo zawsze na takie pytanie jest odp: " Panie na pewno pasuje, będziesz pan zadowolony".
Chodzi mi o rozmiar dętki np 2.75, 3.0, 3.5.
Od kiedy KTM montował silniki RFS?
Strony Poprzednia 1 … 204 205 206 207 208 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 42 zapytań