Odp: Supermotowy Terror Warszawy
180zl do przeżycia. Podjade, dzieki ;) mam jeszcze znajomego z tokarka i pojeciem ale on matetialu nie zalatwi, wiecie gdzie to dostac?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 485 486 487 488 489 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
180zl do przeżycia. Podjade, dzieki ;) mam jeszcze znajomego z tokarka i pojeciem ale on matetialu nie zalatwi, wiecie gdzie to dostac?
Taki mały kawałek to może być ciężko bo sztangi najkrótsze są chyba po 3 metry jak nawet nie 6.
U Ciebie cena może być niższa bo moja ośka na jednym końcu ma kwadrat 35, 5x35, 5 i przez co musi być robiona z bardzo grubego pręta oraz dodatkowo frezowana na kwadrat.
Yo, lata ktoś jutro (czwartek, popołudniu/wieczorkiem) ?
ja zamierzam jesli bedzie tak ladnie jak zapowiadaja
Ja pewnie po Ursynowie zrobię kilka kółek tak jak wczoraj.
gdzie po ursynowie, jak po ursynowie? :-) Czekej czekej!!!
Skończyło się na tym że zygzakami poleciałem do centrum , zawijka na bankowym i powrót na ursyn.
no ja wlasnie tez wrocilem jeszcze w ciuchach siedze ;] ja dla odmiany Kabaty, wiec widac z Nas sasiedzi!
nie tylko z Was ja tez z natolina. masz czerwonego fmxa gdzies z okolic ul.malej laki?
ano mam...na malej laki bylem wczoraj u kolegi w garazu ;) Ja bardziej tesco/na przyzbie
Widzę że same sąsiady w tym roku. Ja z Alternatywy na tyłach Centrum Onkologii. PZDR
trzeba się będzie zgadać w przyszłym tygodniu w grupę
Chętnie tylko że ja sm to tylko torowo ew. bemowo
A ja latałem po centrum i nikogo z was nie widziałem ;) Też dopiero co wróciłem.
No widzę, że sezon już w pełni :)
To może jakaś większa ustawka na sobotę.. podobno pogoda ma być:)))))
Strony Poprzednia 1 … 485 486 487 488 489 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 32 zapytań