76

Odp: Latanie Białystok

KTMeer napisał/a:

Witam.
Poszukuje kontaktu z chłopakiem z białegostoku, jeżeli się nie mylę to ma na imię Mariusz i jest/był w Niemczech, na początku lutego miał wrócić. Wiem tyle, ze był bardzo zainteresowany kupnem lc4 i jego koledzy maja już takie 3 sprzęty w Białymstoku. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt z którymś z nich, prosiłbym bardzo o kontakt na pw. Ja nazywam się Dawid, ściągam motory z zagranicy, powinni wiedzieć o kogo chodzi.
Pozdrawiam

Pomyliłem się, chłopaki są z Olsztyna! Może teraz ktoś mi pomoże?

77

Lata dzisiaj ktoś w terenie bo ja wybieram sie na ogrodniczki.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

78 Ostatnio edytowany przez szatanekk (2014-03-15 00:03:45)

Panowie ja pochodzę z Zabłudowa i szukam ekipy SM z kim by było można polatać po okolicy .Bo w tej chwili to nie mam z kim i nudzi mi się trochę a SM jest odzywajcie się na FB a przy najbliższej okaz spotkamy się i polatamy
znajdziecie mnie na fb Karol

79

Nie radze podawać imienia i nazwiska tutaj

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

80

kilka osob jest tylko ich wyciagnac albo zgrac sie graniczy z cudem ;)

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

81

Też jestem w okolicy ale jeszcze przez ten sezon ujeżdżam 125 więc ...

KTM EXC 450
       SXF 250

82

Koledzy od SM to jest mój num gg 6830650 piszcie a sezon nie ba wem spotkamy się i razem będziemy mogli za pewne w kupie polatać bo samemu to trochę nudno a zawsze w kupie raźniej :)

83

Pejwul_sm napisał/a:

Nie radze podawać imienia i nazwiska tutaj

dzieki za podpowieć

84

Jak coś zapraszam do wasilkowa na tor mx oraz lasy i obwodnice moge oprowadzić.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

85

w wasilkowie bylismy w poprzednim sezonie. w tym bede zajezdzal z synem - kazdy swoim ;)

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

86

Jechałem w piątek do Białego, lecz samochodem i właśnie widziałem kogoś za Zabłudowiem na SM (czarny ktm chyba) :P Ja jestem z Bielska, ale jak się zrobi cieplej to można gdzieś się spyknąć. Na obecną chwilę sprzedaję moto, ale jak tylko sprzedam będę czegoś szukał nowego i można polatać.

Sprawdź nas na Facebook'u https://www.facebook.com/MotoKoty
Oraz na Youtube https://www.youtube.com/motokoty

87

Nie ma fb.
A jak kolega mi mówi jak nie mam fb to nie istnieje ;)

CRF450R

88

zuczek napisał/a:

Jechałem w piątek do Białego, lecz samochodem i właśnie widziałem kogoś za Zabłudowiem na SM (czarny ktm chyba) :P Ja jestem z Bielska, ale jak się zrobi cieplej to można gdzieś się spyknąć. Na obecną chwilę sprzedaję moto, ale jak tylko sprzedam będę czegoś szukał nowego i można polatać.

zuczek to mego KTM widziałeś ja jestem z Zabłudowa i często i gęsto ciskam po Zabłudowie odezwij sie na PRV lub na gg

89

Co jeszcze mogę do dać od siebie nie dawno z jakieś 2 tyg temu widziałem kolesia  też przejeżdżał przez  Zabłudów na SUZUKI RM lub RMZ tak mi się zdawało  może też gdzieś pisze ty na forum

90

Ludzie ludziska co z wami się dzieje !!!