Temat: Co kupić ?
Witam ma pyatnie chce kupić Yamaha Wr 450 lub Yamaha Yzf 450 Mam zamiar zrobić super moto Jaki model bedzię dobry zeby śmigać po miescie POZDARWIAM ps.Czytałem że Wr jest lepszym na super moto czy to prawda
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ma pyatnie chce kupić Yamaha Wr 450 lub Yamaha Yzf 450 Mam zamiar zrobić super moto Jaki model bedzię dobry zeby śmigać po miescie POZDARWIAM ps.Czytałem że Wr jest lepszym na super moto czy to prawda
WR jest bardziej lajtowa niż YZF. Rzadsze remonty i wymiany oleju.
YZF to full cross, bez homologacji, bez rozrusznika, bez świateł.
Dzięki za odp A mam pytanko jakie trzeba szukać koła (super moto) wr 450
Dzięki za odp A mam pytanko jakie trzeba szukać koła (super moto) wr 450
Musisz szukać kół od yamahy wr/yz.
Dzięki za odp. I mam pytanie następne Czy starter rozrusznika którego nie ma WR można zamontować ?
Dzięki za odp. I mam pytanie następne Czy starter rozrusznika którego nie ma WR można zamontować ?
Chyba można.
Jednak będzie to ciebie sporo kosztować.
Pół silnika, rozrusznik, przekaźnik, elektryka, akumulator.
Podsumowując:
Jeśli chcesz WR z rozrusznikiem, lepiej Ci będzie kupić z zamontowanym, działającym rozrusznikiem.
Ogólnie to WR'ka powinna mieć już rozrusznik. YZ nie ma.
No właśnie teraz doczytałem, że chodzi o WR. WR musi mieć rozrusznik.
Chyba, że ktoś zdemontował lub jest to silnik od YZ.
Jak to WR 426 lub 400 to nie ma rozrusznika. Wiec szukaj 450 najlepij z 2004 roku:)
Niech wypowiedza sie takie osoby jak crossman, jaca, daniken i peka:) maja rozne wrki wiec cos Ci napisza:P
Jedyny minus wr ( enduro ) zawias kanapowy. Bardziej sportowo-wyścigowo sie nie da używać.
Dzięki za odp. To już wiem jak szukać Ale napewno na stronach jak [url=http://www.blocket.se]www.blocket.se[/url] Wole pojechać kupić coś pewnego Yamaha co pamiętam w roczniku 2006 Ma już rame nie stal tylko aluminiową Oczywiście blisko bedę szukał Skade rejon Może tak gdzieś się tarfi u nas ale totolotek A włochy nie dziękuje wiadomo dla czego
Husaberg FE501 Supermoto łady też bedę szukał Dzieki
Szukaj już wersji sm bo przeróbka nie jest łatwa i tania.
Albo pie**** remonty i przeróbki i kup dr-zetę ;]
Dr suzuki Bedzie taniej no spoko zobaczę kolego A wiadomo wolno trzeba ale czasem trzeba przykręcić manete
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić ?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań