Odp: Co kupić ?
Dobra niech ktoś napisze ile kosztuje przerobienie Yamaha wr na super moto Jaki koszt jak jest tylko ma kostkę Bez lapy plus swiatło stopu i kerunku Pozdrawiam ps tak zwany golas
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra niech ktoś napisze ile kosztuje przerobienie Yamaha wr na super moto Jaki koszt jak jest tylko ma kostkę Bez lapy plus swiatło stopu i kerunku Pozdrawiam ps tak zwany golas
Zacznij od tego - [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja]ZNAKI INTERPUNKCYJNE NIE GRYZĄ[/url] Jest ich tylko 10 w języku polskim. Jak to opanujesz, to przeróbka każdego sprzętu, nawet Urala z koszem, nie będzie dla Ciebie problemem. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
Zacznij od tego - [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja]ZNAKI INTERPUNKCYJNE NIE GRYZĄ[/url] Jest ich tylko 10 w języku polskim. Jak to opanujesz, to przeróbka każdego sprzętu, nawet Urala z koszem, nie będzie dla Ciebie problemem. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
softer jarek musi sie wdrożyć daj mu szanse
No i co jestem szczesliwy kolego jak pisze Moze w innym jezyku jak masz ochote A zadałes pytanie czy jestem z twojego karju ile czasu A pozatym co bede sie tlumaczyl
softer jarek musi sie wdrożyć daj mu szanse
Właśnie mu daję szansę zapoznać się z interpunkcją.
softerjarek, ciężko się czyta Twoje wypociny
No i co jestem szczesliwy kolego jak pisze
Ty jesteś, pytanie czy inni są ;)
Moze w innym jezyku jak masz ochote A zadałes pytanie czy jestem z twojego karju ile czasu A pozatym co bede sie tlumaczyl
W innych krajach też obowiązuje interpunkcja. Weź przynajmniej kropkę opanuj to już będzie ekstra. Ułatwię Ci sprawę.
"Najczęstszym zastosowaniem kropki w piśmie jest zakończenie zdania lub równoważnika zdania." za wikipedią
Zadajesz sobie trud, żeby postawić wielką literę na początku (jak mniemam) zdania, to zadaj sobie jeszcze trochę i zakończ zdanie po ludzku.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić ?
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 76 zapytań