Odp: Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
DAMY RADE :D pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
DAMY RADE :D pozdro
latałem w sobote po aninie i wawrze ale do centrum jakos mi sie nie chciało....
Ja mieszkam na Wesołej to prawie przez ścianę. W tygodniu wieczorkiem jak będzie pogoda ok. To latam. Weekend obowiązkowo.
W ten weekend pewnie i tak będzie sporo motocykli w Wawie (przynajmniej w niedzielę) z uwagi na bazar.
to polecimy razem na bazar:) pooglądamy godzinke i heja ogień.
Najważniejszy jest plan!!
Oby było dużo SM w jednym miejscu i czasie
Brzoza ale bez sensu płacić za wjazd tym zdziercom. Z tego co czytałem we Wrocławiu w tym roku bazar cenił się na 20zł podejrzewam że na służewcu nie będzie lepiej. Może znacie jakieś dobre miejscówki wzbogacone o jakiś duży plac gdzie moglibyśmy polatać?
Slabo z miejscami. Kiedys szukalem pustego placu i nie znalazlem nic lepszego niz plac w okolicach dawnej gieldy warzywnej przy Lopuszanskiej
http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=warszawa&ie=UTF8&ll=52.188898,20.935832&spn=0.002269,0.005804&t=k&z=17
Te zdjecia byly tam robione
http://super-moto.pl/index.php?module=pages&id=12
na wolce weglowej pod cmentarzem polnocnym jest bardzo spory plac, ja tam sie na gumie uczylem latac, dopiąlem sie nawet do trojki raz...
jest kawal parkingu ale z kraweznikami, jednak jezdzic sie da...
ja jednakze najbardziej lubie superfighterowac po najnowsztych trzypasmowkach wawy. pulawska jest odnowiona. mozna tam pstryknąć...
nie ma to jak otwarta przestrzen
Wolka zrobila sie mocno popularna, a co za tym idzie takze wsrod policjantow. Dodatkowo weekend i pewnie w miare cieply dzien sciagna ludzi na groby.
No ale w z drugiej strony, gdzie teraz nie ma ludzi?
Najlepiej były by coś znaleźć pod warszawą nie ma jakiś fajnych zamkniętych pasów startowych tudzież innych atrakcji? Nie koniecznie pod "gume" ;>
Co do bajzlu to zgadzam sie z przedmówcami. Mozna tylko podjechać popatrzeć czy dużo moto , bez wchodzenia. Za 20 zeta zjemy po Kebabie i jeszcze zostanie dla Brzozy na jego ulobionego MC DONALDA ;-)
A poważnie plac to za mało. Nie da się zapiąć na gumie IV biegu . Nowe, proste 3 pasy w Wawie są najlepsze. No i mozna się polansować troszkę przy okazji.
pod wrażeniem :o
Zależy gdzie pod tą Wawą... Kiedyś była faja długa prosta przy centrum logistycznym w okolicach Błonia (jakieś 30km od centrum) ale TIR'y ją przekosiły na prawo. Jest super miejscówka przy cmentarzu koło Mrokowa (katowicką jakieś też 30 klocków od centrum). Tam też są puste parkingi i szeroka, równa droga dookoła cmentarza którą praktycznie nic nie jeździ. Podobno gdzieś koło Wału Miedzeszyńskiego jest długa pusta prosta, ale nie wiem na bank bo nie byłem.
Zgadzam się jednak z tym, że jak się przewentylować to poza miastem, a jak zadać szyku to wyłącznie w mieście :)
ja latalem pod maximusem jak sie leci na wroclaw, ale tam sciąga w jedna stronę tak jak na tej miejscowce co wam w weekend pokazlem:/ ale miejsca jest tyle ze stawiam piwsko temu kto calą prostą na kapciu przehula...:)
dodatkowo, chlopaki latali jeszcze na cmentarzu poludniowym - kolonia warszawska. tam psy są często wołane, a miejsca jest mało, z reszta bylem tam swiadkiem dzwona niezbyt fajnego:/
także jak dla mnie odpada ale jakas tam namiastka jest
Hmmm, jak dzwony dyskwalifikują, to wszystkie wymienione przeze mnie miejscówki odpadają :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 78 zapytań