Jaca, dla mnie nic się nie stało. Prosta nauczka dla Ciebie.
Żeby nie było OFFtopa.
[url]http://allegro.pl/ktm-690-enduro-r-2009r-nowe-kola-ktm-supermoto-i4027875676.html[/url]
Czy ktoś był oglądać, Ja byłem zauważyłem kilka mankamentów:
* plastiki dość obtarte, troche rys - no ale to enduro także nie ma co się czepiac.
* kanapa puszcza na szwie prawa strona moto
* Raczej nie dbał o śróbki, bo pokazałem mu wykręcająca się sróbkę która wisiała na ostatnim włosku, stwierdził że taki jest KTM
* Akumulator słaby, ale to chyba normalne po zimie - może nie jeździł no idea.
* Teoretycznie gościu twierdzi że serwisował moto w Warszawie u Czachora, no ale nie widzi mi się że ktoś z Siemianowić ciągnie moto do Warszawy aby wymienić olej. Aczkolwiek nie zajrzałem do serwisówki, jakoś wypadło mi z głowy.
* Motocykl miał przykra sytuacje rozerwalo zacisk przedni, podobno na serwisie nie dokręcili jednej śróbki mocowania, i zostało wymienione wszystko na gwarancji, w ramach rekompensaty została również wymieniona dolna półka mocowania amorów bo miała rzekomo pęknięcie na gwincie.
* Motocykl dziwnie chodził jak dla mnie, dość nie równo - być może tylko do regulacji obroty.
Na plus.
* Felgi SM - to nówki mają jedną mała ryskę chyba ktoś połozył felgę na ziemi i zarysował o kamyk, opony posiadają jeszcze frendzelki od nowości. Chyba raz wyjechane na nich było.
Pomimo tego wszystkiego jestem poważnie zainteresowany sprzętem.
Cena 22,000 - do praktycznie zerowej negocjacji.
Czy ktoś to ogladał zauważył inne problemy? Czy moto w takiej kondycji jest wart swoich pieniędzy?
Nie jestem mechanikiem, a z SM dopiero ruszam dlatego proszę o wsparcie na co jeszcze zwrócić uwagę.