Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
hahaha, lato już, najwyższa pora :)
Ja bym chciał się nieśmiało zapytać może o termin, nie pasowałby wam wtorek lub czwartek zamiast środy? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 184 185 186 187 188 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym chciał się nieśmiało zapytać może o termin, nie pasowałby wam wtorek lub czwartek zamiast środy? :)
a może dało by radę w weekendy? ;) normalni ludzie pracują w tygodniu ja wiem że większość z was to gimnazjaliści ale myślcie też o geriatrykach
treńku dzis nie ma, ale ogolnie na 99% beda, udalo sie pogadac z AP, wszystko jest na dobrej drodze
Obawiam sie ze najpierw roboty ziemne. Potem trening. ;)
a może dało by radę w weekendy? ;) normalni ludzie pracują w tygodniu ja wiem że większość z was to gimnazjaliści ale myślcie też o geriatrykach
w weekendy będzie można potrenować łopatą ewentualnie szpadelkiem ;-), tak jak napisał Sabathius trzymamy rękę na pulsie i wszystko jest na dobrej drodze więc jeszcze chwila cierpliwości.
P.S. Mam także nadzieje że nowym zwyczajem Pro raidersi będą aktywnie uczestniczyć w pracach ziemnych oraz układaniu toru przed treningami - samson dał swego czasu piękny przykład.
Panowie, wiem ze moze pytanie z dupy, bo pewnie w temacie zostalo to juz napisane, ale raz ze 186 stron postów, a dwa że nowy sezon wiec moze i zasady inne.
Co trzeba zrobic aby moc uczestniczyc w treningach, jakas skladka cos ? w weekendowych robotach ziemnych takze moge uczestniczyc
szpiet w pierwszym poście znajdziesz zawsze aktualny link do zasad na bieżący sezon oto zasady na 2013
[url]http://forum.supermoto.pl/post155072.html#p155072[/url] regulamin na ten rok jest w trakcie ustaleń.
na pewno Musisz zapisać się do AP sekcja supermoto i opłacić składkę 10zł wpisowe i 90 zł składka razem 100zł opłacane na Pańskiej [url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubdokumenty/deklaracja.pdf[/url]
Do tego dochodzi uczestniczenie w robotach ziemnych i zrzutka na cement, koparkę doposażenie apteczki w zeszłym roku ustaliliśmy 50zł zbieram ja na treningach - i tyle za sezon latania reszta to koszta własne ciuchy, paliwo, opony, klamki, kierownice, ;-) etc.
P.S. Jak coś niejasne pisz na PW albo dzwoń , chyba o niczym nie zapomniałem...
Bondek napisał/a:czy coś już wiadomo na temat treningów w tym roku??
jest treńk dzisiaj ????
Ooooo sie obudził
ze snu zimowego . A moze na kostkach jakis trenk w ndz zrobimy
kostki + niedziela + maximus = fajne zakwasy
zacytuje sam siebie:
dr Gonzo napisał/a:Wanted napisał/a:powiedzcie mi cos o tej rekrutacji co zrobić jak chce przyjść na trening w środę ?
Pobierasz deklaracje członkowską ze strony: [url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url]
Przyjeżdżasz na trening i prosisz żeby ktoś Ci się na niej podpisał (polecił Cie).
Jedziesz na Pańska płacisz i składasz deklaracje i już. (Deklarację członkowską składamy w sekretariacie AP na ul. Pańskiej 85 (pok. 1 - I piętro).)kolega nieco uprościł sprawę i zapomniał o oczywistej oczywistosci dla tych co byli ale dla tych co nie byli niekoniecznie:
1. nalezy ubrać sie odpowiednio do okoliczności w jakies wystrzałowe ciuszki (prada, bershka,tatuum) nie radze zapomniec o bieliźnie (triumph czy cos innego oddychajacego)
2. minispódniczki są niewskazane (jak równiez brak ochraniaczy na grzbiet i kolana)
3. szpilki tylko w ostateczności i pod warunkiem ze obcas ma nie więcej niz 10 cm. Sabatius ma w zwyczaju wyperdalać klientów w adidiasach dla ich własnego dobra.
4. rękawiczki skórkowe najlepiej irchowe, kolor i fason dowolny.
5. O nakryciu głowy nie wspomnę.Z rzeczy wokołowyprawowych sugeruje zabrac napoje (bo sie ciepło człowiekowi robi bez wzgledu na pogodę). Jakąs kase na nieprzewidziane przygody (chyba w żadnym innym miejscu nie widziałem tyle urwanych klamek, dziurawych opon, uebanych lustereczek do poprawiania makijazu,
Komplet kluczy do remontu silnika nie jest niezbędny - raczej ktos tam cos na ogół ma ;)
Nie ;) Przełóż naukę baletu, treńk ważniejszy.
Prace ziemne w tym tygodniu? żeby odleżało 2 tygodnie i jazda. Co Wy na to?
Temat umarł jak zapytałem kiedy kopiemy. To znaczy ze nie ma chętnych?
Najsamwpierw niech się kierownictwo wypowie. Ja zawsze chętny do prac społecznych
Bez odzewu to znaczy się prace społeczne zbędne :)
Strony Poprzednia 1 … 184 185 186 187 188 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 51 zapytań