hacker33, hanskloss - zupełnie mi się nie spieszy, mogę poczekać do lata i w między czasie szukać ofert + zmiękczać psychicznie :) Swoją drogą o tych mocach podawanych na allegro czytałem na forum już wcześniej że to nijak ma się do wrażeń z jazdy, dlatego bardziej polegam na waszych opiniach o WR niż o tym co wyczytałem w google. Hehe.
daniel91x - dwusuw kompletnie odpada
snowboarder, reklamacje - aukcje tak bardziej przykładowo podałem, a ten koleś od 250 i 450 pewnie latał z synem, widziałem już taką "parę" na Wrkach na mazurach na Rajdzie Polskim. Dokładnie WR450 i WR250. Tak sobie pomyślałem, że jest całkiem duża szansa że to Ci sami, stanęli koło mojego busa, więc nawet zagadaliśmy i obejrzeliśmy i ładne obie były, prawie nówki.
malysowa - XR400 stara, brak elektrycznego rozrusznika przy tej wadze, brak chłodzenia wodą, nierozwojowa (tzn jak mi zabraknie mocy za rok to nie podkręcę jej tak łatwo jak WR/CRF). Ale pojeżdżę pewnie nią trochę i sprawdzę czy kopka jest tak uciążliwa.
cichy - mi też CRF chodzi po głowie, ale jest ich jeszcze mniej niż WR na allegro (jak mówimy o CRF X).
Mój kolega ma CRF250X niemal nową na której praktycznie nie jeździ, ale dziś z nim gadałem i nie chce mi sprzedać..
wzium?