Odp: Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Jak będzie kolejne spotkanie to chętnie bym odwiedził kumpli zza wody :D Trzeba wybrac ładny weekend i zjechac Wawe na kilkunastu smach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak będzie kolejne spotkanie to chętnie bym odwiedził kumpli zza wody :D Trzeba wybrac ładny weekend i zjechac Wawe na kilkunastu smach
Było naprawdę świetnie. Myślę że w niedzielę rozpoczeliśmy swój sezon 2008. Ludzie się dziwnie patrzyli na nasze 4 DRZ SM. 3 żółte i czarna owca jedna.
Brzoza na "śmieciówce" budują juz zasieki dla motocykli.
Panowie no to wstepnie już się ustawiamy na weekend (sobota lub niedziela albo to i to) jesli pogoda pozwoli. Tak jak ostanio o 12 na bankowym pod słowackim.
Dobrze że kobita jedzie do szkoły :DJa bede na Kawie 650 sm wiec bede sie odróżniał.
a gdzie bedziecie latać bo jak coc to moge wpaść na sm tylko nie mam Świateł i tablicy;-) i nie wiem czy nie za bardzo bede sie rzucał w oczy niebieskim ,,,,,
a gdzie bedziecie latać bo jak coc to moge wpaść na sm tylko nie mam Świateł i tablicy;-) i nie wiem czy nie za bardzo bede sie rzucał w oczy niebieskim ,,,,,
pewnie ogólnie po Warszawie. Chyba ze chłopaki beda mieli jakis plan.
A mam pytanko co do stylu jazdy? Jeździcie tak w miare normalnie czy kazde światła to start pionowy, stoppie, a zakręt to dobry powerslide :D
Fifty--50 jak będzie kilka motorków to ogólnie cała ekipa będzie się wyróżniac :D
to ja sie pisze na sobote ok 12 pasuje heheh polatamy trochę
to ja sie pisze na sobote ok 12 pasuje heheh polatamy trochę
startujemy ze swiatel pionowo, hamujemy zamaszystym stoppie a powerslida nie umiemy czynic:)
fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??fifty a czym latasz??
Bo bałem się ze moge gdzieś zostac w tyle ale chyba bedzie ok :D qrde ja mam nie ciekawą oponę na przedniej feldze i stoppie sobie odpuszcze tym bardziej po ostaniej jeździe. (pocałowałem błotnik przedni)
ja mam yz 450 f sm
ja mam yz 450 f sm
Jak to milo, ze poradziles sobie z jąkaniem :)
A na powaznie, to nie radze wpadac crossowka do miasta.
Szczegolnie, ze pl. Bankowy to centrum a dodatkowo obok siedziby policji.
latałem w sobote po aninie i wawrze ale do centrum jakos mi sie nie chciało.... czekam na kolege ma crf450 jak go złoży to razem paltatamy po centrum moze juz na sobote, jak cos to wpadniemy
a ja mam yz 450f sm juz latalismy było ok tylko jakie 30 min bo póżniej juz latali na niebieskich gs1200 heheh
no to fajnie ze jestescie gotowi na konfrontację, oby pogoda dopisala, bo dzis zimniej jest niz wczoraj, kaprysną aurę mamy w tym roku w lutym:)
widze że większośc z naszego forum ma bardzo mocne maszyny. . . poczekacie jak by co? :D
Grzechu_sm nie możesz zając mojego miejsca bo ostatni to zawsze jestem ja ;>
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 75 zapytań