1 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-03-22 16:30:12)

Temat: Koszalin 27.03 sobota/tor

Proponuję w tą sobotę wyjazd.
Uzgodniłem z szefem że do soboty, do godziny 10 nawierzchnia będzie juz przygotowana pod współpracę z naszymi gładkimi gumami.
Ceny/od 1 sztuki motocykla:
1 godzina 20 PLN
Czas no limit 100 PLN
Z tego względu że na miejscu są natryski i wysiłek na torze też jest znaczny, to proponuję z soba zabrać ręcznik i coś do przebrania. Zel pod prysznic i inne takie tam są na miejscu.
Dobrze jest też sprawdzić ciśnienei w gumach przed wjazdem na tor.
Chcę być na miejscu około 10-11 rano.
Nie ma limitu chętnych.
Założenie jest takie że nikt na miejscu specjalnie nie pajacuje, że jest to wyjazd w celu znalezienia się na wiosnę z powrotem za kierownicą, rogrzewkowo-treningowo, bez bitw i wbijania zębów w plecy ściganego. No moze nie tak całkiem do końca ale musiałem napisac tu coś mądrego czego sam nie mam zamiaru specjalnie przestrzegać i nie odmówię sobie małych pościgów za zajączkami heheheh :)
Pzdr.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

2

Odp: Koszalin 27.03 sobota/tor

jak bede miał gotowe moto to i owszem... o ile będzie też miejsce na jakiejś przyczepce bądź znajdę jakąś przyczepkę :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

Ciśnij men, na razie mam jeszcze jedno wolne miejsce na przyczepie.

4

Jak bym jechał, to wezmę od kogoś przyczepkę, bo chciał bym zabrać żonę i dziecko :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

5

W aucie jak na razie mam 4 wolne miejsca, w tym dwa foteliki dla kochanej smarkaterii :)