Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Olej w dobrej cenie potrzebny: Agip 10w60 albo Motul 7100 10w60 ktoś ma tanie i sprawdzone źródło?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 483 484 485 486 487 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Olej w dobrej cenie potrzebny: Agip 10w60 albo Motul 7100 10w60 ktoś ma tanie i sprawdzone źródło?
zadzwoń do dymiego może jest w warsztacie ( piaseczno ) 694435859 agipa pewnie ma na stanie z motulem nie wiem
Dzieki! :)
co tu taka cisza w wątku ? Tfardziele wymiękli bo im siusaki marzną i już nie jeżdżą ?
Ja dzisiaj twardo do roboty a potem z roboty w czapce mikołaja na wigilię śmigałem
pozdro i wesołych świąt, smacznego jajka :P
co tu taka cisza w wątku ? Tfardziele wymiękli bo im siusaki marzną i już nie jeżdżą ?
Ja dzisiaj twardo do roboty a potem z roboty w czapce mikołaja na wigilię śmigałempozdro i wesołych świąt, smacznego jajka :P
ciekawe gdzie byłeś wcześniej jak jeszcze tu latali, a tak wniosek prosty jeden german terroru nie czyni ;-)
W-wa i okolice. Gdzie dorobić dystanse do kół za grosze? Mam na wzór, potrzebuję tylko zrobić szersze trochę.
Na Krakowiaków 31 Ci zrobią ale ceny nie znam.
[url]http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,motocykle-na-buspasy-wiceprezydent-ja-bym-chcial,113131.html[/url]
Bierzmy udział w sondzie, może coś z tego będzie...
Czas rozpocząć temat. Lata ktoś dziś, może ok 12-13?? Ja będę na stówę zaczynam Powiśle, Mokotów. Najwyższa pora przedmuchać kominy. Czekam na odpowiedzi.
Ja to w tym roku tylko raczej torowo, tym bardziej że nie wiadomo co z bemowem.
Ja dziś/ jutro wstawiam silnik dopiero...
Ja to w tym roku tylko raczej torowo, tym bardziej że nie wiadomo co z bemowem.
bemowo MUSI BYĆ!!!
751 napisał/a:Ja to w tym roku tylko raczej torowo, tym bardziej że nie wiadomo co z bemowem.
bemowo MUSI BYĆ!!!
Pisz petycje zbieraj podpisy i na pańską
nie jestem w temacie. Na bemowie ma zabraknąć treningów SM? Jest jakiś poważny powód?
Stolica polski i nie ma kawałka ziemi dla sportu? Żałosne
Artur nie siej fermentu :)
Strony Poprzednia 1 … 483 484 485 486 487 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.141 sekund, wykonano 25 zapytań