Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Zna ktoś jakieś odpowiedniki allegro tyle, że czeskie/słowackie ?
Rozglądam się za nowym moto i chciałem też przejrzeć co tam pepiczki sprzedają.
w czechach z tego co pamiętam to jest: aukro.cz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 190 191 192 193 194 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zna ktoś jakieś odpowiedniki allegro tyle, że czeskie/słowackie ?
Rozglądam się za nowym moto i chciałem też przejrzeć co tam pepiczki sprzedają.
w czechach z tego co pamiętam to jest: aukro.cz
Wiem, ale g** tam jest.
otomoto.cz?
Też obczajałem. Chyba po prostu wszędzie tych moto tak mało..
Może to po prostu u nas rynek taki dobry :D
Pany pytanko, czy ktoś was bawił sie w "zmniejszenie" mocy w dowodzie ? Mam na mysli tu teraz z 40kW do 35np chodzi o to zeby łapac sie do a2
Siemka, pytanko z innej beczki :D. Jedzie ktoś dzisiaj na spot " walentynkowy" godz. 19:00 galeria pestka poznań organizowany przez nocna jazda samochodem bez celu- Poznań ? ;>
Pany pytanko, czy ktoś was bawił sie w "zmniejszenie" mocy w dowodzie ? Mam na mysli tu teraz z 40kW do 35np chodzi o to zeby łapac sie do a2
Kilka osób zmieniło wartość, a raczej pan/i w urzędzie gdzie rejestrowalismy moto.
Chyba Hacker'owi zmienili w urzedzie z 55kw na 5,5kw, bo pan stwierdzil ze tyle mocy nie moze miec.
A jakbyś chciał zmienic to dluga droga by to uczynić. Chyba że masz znajomego diagnoste i on Ci podczas przegladu w uwagach wpisze ze wartosc mocy jest inna bo ...(tutaj jakis konkretny powod lub zaswiadvzenie np hamownia) wtedy do urzedu i pani w okienku zmienia:)
Troche chaotycznie napisałem bo korzystam z telefonu, ale jak coś pisz na PW.
jestem poza domem a potrzebuje info. jaki jest gwint lusterek w lc4 po 2003 m8 czy m10
Ma ktoś może jakiś kontakt do blitzmoto oprócz drogi mailowej? Bo czekam na ich odpowiedź już z tydzień i nic.
Hehe oni tak mają, kontakt z nimi to porażka.
Jak zamówić cokolwiek od Aunera? Bo wyszukiwarka części super, ale nie mogę dokonać zakupu.
Telefon
Ok, dzięki za szybką odpowiedź :)
jestem poza domem a potrzebuje info. jaki jest gwint lusterek w lc4 po 2003 m8 czy m10
Lusterka mają M8 lewy zwykły, ale jest przejściówka do nich i na kierownicy w pompach jest M10 prawy drobnozwojowy
Strony Poprzednia 1 … 190 191 192 193 194 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 45 zapytań