Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
chyba zostało tylko rozwiercić lub coś przyspawać.A co do tylnego hebla to może gdzieś jakiś simering/uszczelka nie trzyma.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba zostało tylko rozwiercić lub coś przyspawać.A co do tylnego hebla to może gdzieś jakiś simering/uszczelka nie trzyma.
Zmień pompę na SM ;d ! Najlepsze rozwiązanie i chyba najdroższe...
Panowie mam pytanie, kumpel ma na sprzedaż części, wśród nich zacisk przedni Brembo dwutłoczkowy, z Cagivy River 600. Zacisk seryjnie śmiga na tarczy 320mm, w zacisku nowe klocki. Ktoś byłby zainteresowany czymś takim, ew. ile to może być warte?
Zacisk w dobrym stanie, dzisiaj właśnie go znaleźliśmy. Leży tylko, a mógłby się komuś przydać.
jak post nie w tym miejscu to sorki.
To zależy od stanu. Myślę, że uczciwa cena to granice 100 zł.
Rozstaw śrub mocujących 6 cm, czy ta węższa wersja ? (na zdjęciu węższa chyba)
Ja wyrwałem za 55 :D
Aaaa, stan spoko, kumpel śmigał tym moto sam, lecz wydupił i sprzedaje na części. Dzisiaj właśnie dzwonił gość i chce go wziąć za 100 i chcieliśmy się przekonać czy to dobra cena, czy warto wołać więcej. Co do rozstawu śrub, to Ci nie powiem, leży u niego w warsztacie, jakbym był tam jeszcze dzisiaj, to zmierzę, bo nie da mi spokoju :p Dzięki za odpowiedź Hustler13, pozdro!
Panowie, mam problem przy Hondzie. Otóż dziś chciałem zalać płynem i odpowietrzyć układ hamulcowy.
Z przodu spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka przy pompie:
[url=https://imageshack.com/i/mr51ciij][/url]
Nie mam zielonego pojęcia jak to odkręcić.
A z tyłu drugi kwiatek-wlałem płyn, odkręciłem odpowietrznik, wlałem nawet w odpowietrznik płynu. Potem próbowałem wszystko odpowietrzyć, niby wszystko było ok, bo z odpowietrznika leciał sam płyn bez powietrza, mimo to nie było wcale ciśnienia i pedał hamulca chodził jakby nie było płynu w ogóle.
Wkrętak udarowy powinien dać radę.
Ja to zawsze wyrobione łby na śrubkach od pompy załatwiałem płaskim ustawionym pod kątem i młotkiem.
Nie było sytuacji, żeby nie zadziałało.
Cały tydzień leczyłem grypę żeby dzisiaj rozpocząć sezon, na dzień dobry wyjebałem się w bajoro z lodowatą wodą i śniegiem :)
Wrzucaj filmik :D
Nawet nie chce mi się obrabiać tej żenady ;)
Pokaż film :)
Dawaj dawaj :D
Subek utopiłeś moto? Mam nadzieję, że nie bo to spory problem potem.
Rama i silnik jest taka sama w husq wre jak i w wr ?
Rama i silnik jest taka sama w husq wre jak i w wr ?
Co do ramy nie jestem pewny, ale subframe jest inny.
Co do silnika to jest kilka różnic- gaźnik 28mm, mniejsze zawory wydechowe inne przełożenia i coś jeszcze było, ale wypadło mi z głowy :)
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 52 zapytań