Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Gdzie to na torze planujecie latać we wtorek Panowie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 227 228 229 230 231 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie to na torze planujecie latać we wtorek Panowie ?
Mysłowice. Trochę szopki też opierdolimy :)
Od ktorej katujecie ?
od 9:00 - 10:00
pisze tak z ciekawości czy latacie w sezonie do starego Kisielina albo gdzieś indziej na tor?? Pisze do chłopaków z śląska jak i z opolskiego :) Może bym się z kimś zgrał żeby jeździć na tor :)
26 Kwietnia są zawody w Bydgoszczy. Daniken, Danka i ja jedziemy na pewno. Stary Kisielin jak najbardziej kiedyś można znowu odwiedzić :)
26 Kwietnia są zawody w Bydgoszczy. Daniken, Danka i ja jedziemy na pewno. Stary Kisielin jak najbardziej kiedyś można znowu odwiedzić :)
Miło będzie znów was zobaczyć :-)
Przyszła wiosna i mnie podkusiło jechać moplikiem do pracy i wracając wieczorem wylądował bym w płocie albo rozłożył bym się na asfalcie lol !
Hamowanie na zakręcie i niestety każde dotknięcie hamulca tylne koło poślizg a moto jedzie dalej oj joj a zakręt dość ostry l
Na szczęście odpuściłem i przejechałem krawężnik i chodnik a tam była ziemia więc hamulec do końca i wyhamowałem (kostki zabrały )prawie przy płocie .
miałeś gopro?? dupa cała rozumiem ??:D
Nie niem miałem GoPro no i jestem cały dzięki temu trawnikowi z ziemią tak bym siedział w płocie ;)
Jaca a jak będziecie lecieć na te zawody do bydgoszczy może bym się z wami zabrał jak by było miejsce ja przyczepke jak coś mam, pierwszy raz bym na zawodach startował ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Myślę że skompletuje moto do tego czasu na kola Sm.
Jaca a jak będziecie lecieć na te zawody do bydgoszczy może bym się z wami zabrał jak by było miejsce ja przyczepke jak coś mam, pierwszy raz bym na zawodach startował ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Myślę że skompletuje moto do tego czasu na kola Sm.
Myślę, że śmiało mógłbyś się z nami zabrać :)
Jutro na Czerwince duży spęd się szykuje, tak koło 12 na miejscu.
Jutro czyli niedziela czy jutro poniedzialek? Bo chcąc być upierdliwym to jutro jest to poniedzialek, a ppytam bo w pn wpadam na Halembe
Jutro na Czerwince duży spęd się szykuje, tak koło 12 na miejscu.
Wlasnie biorę dupsko i idę po moto ...
Strony Poprzednia 1 … 227 228 229 230 231 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 52 zapytań