Temat: Kupię silnik do husqvarny
mam hsq te 350 z 1994r. Szukam silnika który podpasuje do tego moto (350/410/ nie wiem czy 610 tez pasuję)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię silnik do husqvarny
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam hsq te 350 z 1994r. Szukam silnika który podpasuje do tego moto (350/410/ nie wiem czy 610 tez pasuję)
tez pasuja ;p nie posiadam takowego na sprzedaz ale tez mam huske 350 i chcialem wymieniac silnik ale jednak zainwestowalem w nowe czesci :cool:
Mam taki silnik do sprzedania, od TE 510 z 90`, brak w nim cylindra, głowicy. Korba w bdb stanie.
szukam raczej czegoś kompletnego, ale jak mi sie nie uda znaleźć to się zgłoszę.
ziomal udało Ci się w końcu skompletować wszystko?
ziomal udało Ci się w końcu skompletować wszystko?
tak, choć nie tanim kosztem, nowa korba- 740zl, tulejowanie cylindra + obróbka tłoka + nowe pierścienie - 300zl (przyzwoicie)
tak, choć nie tanim kosztem, nowa korba- 740zl, tulejowanie cylindra + obróbka tłoka + nowe pierścienie - 300zl (przyzwoicie)
E, to jest bardzo tanio - daj znać jak z żywotnością będzie.
ziomalqs napisał/a:tak, choć nie tanim kosztem, nowa korba- 740zl, tulejowanie cylindra + obróbka tłoka + nowe pierścienie - 300zl (przyzwoicie)
E, to jest bardzo tanio - daj znać jak z żywotnością będzie.
no fachowiec od tulejowania dobral mi pierscienie od takiegos auta hehe :) zrobil tak ze teraz zestaw jest o jeden rozmiar mniejszy od nominalnego.
ale korba drogo jak na ten rocznik no coz...
Tuleja żeliwna zamiast nicasilu i pierścienie od puszki.
Ciekaw jestem ile to pożyje.
ale korba drogo jak na ten rocznik no coz...
Do TE610 oryginalna kosztuje(kosztowała) ponad 1200 zł, a ponoć te tańsze Tornado, które pojawiają się na allegro długo nie żyją.
Wpakowałem się w remont takiej 610, wtopiłem i teraz trochę nerwowo podchodzę do szwedzkiej myśli technicznej w włoskim wykonaniu, często jeszcze po polskich remontach...
Przez to 610 i okolice mam nieźle obcykane w zakresie różnic modelowych i rocznikowych.
pzdr, Adam
mam rozumieć że odradzacie pchanie w to plnów?
Tuleja żeliwna zamiast nicasilu i pierścienie od puszki.
Ciekaw jestem ile to pożyje.
co ty gadasz...
jest to wykonane lepiej niz nie jeden szlif! pierscienie idealnie pasuja sa takie same jakie byly originalne tylko rozmiar mniejsze, dobrane od jakiegos v4. a i zapomnialem jeszcze mi w cenie sworzeń nowy dorobil.
jak dla mnie bomba, mialem namiary na tego mechanika od znajomego ktory mial TE 610 i dawal tam swoj zestaw do naprawy i byl bardzo zadowolony, jezdzi do dzis
ziomalqs napisał/a:ale korba drogo jak na ten rocznik no coz...
Do TE610 oryginalna kosztuje(kosztowała) ponad 1200 zł, a ponoć te tańsze Tornado, które pojawiają się na allegro długo nie żyją.
Wpakowałem się w remont takiej 610, wtopiłem i teraz trochę nerwowo podchodzę do szwedzkiej myśli technicznej w włoskim wykonaniu, często jeszcze po polskich remontach...
Przez to 610 i okolice mam nieźle obcykane w zakresie różnic modelowych i rocznikowych.pzdr, Adam
kto tu mowi o oryginale ;) TE 350 z uszkodzonym cylkiem, pierscieniami i korba kupilem za 1800zl, mialem za ponad 1/2 jego wartosci kupowac korbe? to jednak nie na moja kieszen :)
korba jak korba byle sie nie wygiela i bedzie git bo lozyska sa originalne MV AGUSTA
a takie małe pytanko ktoś smigał te 410 i czy ten silnik w te410 jest bezawaryjny jak w drz i cyz an serio te czescia sa takiego drogie ze korba 800zl
a takie małe pytanko ktoś smigał te 410 i czy ten silnik w te410 jest bezawaryjny jak w drz i cyz an serio te czescia sa takiego drogie ze korba 800zl
[url]http://allegro.pl/item954723778_korbowod_husqvarna_tc_te_350_410.html[/url] 750zl hehe
a tak na serio to trudno porownac te 2 motocykle, do sazaxi tansze czesci, husqa sie ceni, a ktory rok tej te 410?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię silnik do husqvarny
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań