Odp: Latanie Białystok
Mialem to samo urwana sruba od regulacji to przewiercilem ja zwyklym wiertlem,nastepnie nagwintowalem i wszystko git do dzisiaj dziala ja na kostkach.Jak cos piszcie na pw w jakis inny dzien.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mialem to samo urwana sruba od regulacji to przewiercilem ja zwyklym wiertlem,nastepnie nagwintowalem i wszystko git do dzisiaj dziala ja na kostkach.Jak cos piszcie na pw w jakis inny dzien.
Ja dzis mam jeden wolny dzien, to wyskocze poturlac sie gdzie twardziej ;p
Wpadaj na pietrasze to ci pokaze obwodnice i wioski obok wasila
Jest parking na pietraszach tam bysmy sie spotkali potem do wasila i bym ci pokazał fajne winkle i ubite drogi.Jak coś na pw wysyłam ci numer tel.
Wybiera się dzisiaj ktoś ??
Zna ktoś z Was ten teren?
[url]http://goo.gl/maps/aMVjJ[/url]
Wybieramy się z kumplami od enduro w ten rejon 28-go.
Fajnie by było polatać z kimś kto zna teren.
teren fajny - obadywalem go na pikniku militarnym = pieszo. pod bialymstokiem sa dwa tory crossowe nie liepiej tam?
Pewnie fajnie, ale przydałby sie przewodnik... Wypakujemy się gdzieś tam a potem, jeśli bez przewodnika to tylko na czuja... Z resztą nie ma u nas zbytnio zawodników na tor :-) bardziej hardkorowy offroad...
Ktoś, coś?
Weekend zapowiada się idealnie pod jakieś enduro... :)
z bratem byla rozmowa ze niedziela popoludniu na kolach sm. ja obecnie mam zdjete brudasy.
W niedziele zawody na Meksyku.
Jak by ktoś chciał po lesie polatać to ja pewnie będę śmigał i w sobotę i w niedzielę.
duzo ludzi znajomych leci: [url]http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=19059&page=13[/url]
startuja spod motopubu - golonki jutro o 8:15 i cisna do borek bokami.
ja dzis od 9 rano w robocie do soboty 20.
Jak tam panowie? Jeździcie coś jeszcze? Ja co prawda nie z BS, ale z Bielska, ale można się jakoś umówić na zakończeniowo-sezonowe śmiganie :)
PS. Na Podlaskim byłem także. Fajnie się śmigało :D
Witam.
Poszukuje kontaktu z chłopakiem z białegostoku, jeżeli się nie mylę to ma na imię Mariusz i jest/był w Niemczech, na początku lutego miał wrócić. Wiem tyle, ze był bardzo zainteresowany kupnem lc4 i jego koledzy maja już takie 3 sprzęty w Białymstoku. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt z którymś z nich, prosiłbym bardzo o kontakt na pw. Ja nazywam się Dawid, ściągam motory z zagranicy, powinni wiedzieć o kogo chodzi.
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 72 zapytań