Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
swój poprzedni motocykl (LC4) zalany miałem olejem motul 7100 i byłem bardzo zadowolony z pracy silnika
również teraz bym celował w motula, tylko jaki 300V? jaka najkorzystniejsza lepkość
KTM EXC 525
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
swój poprzedni motocykl (LC4) zalany miałem olejem motul 7100 i byłem bardzo zadowolony z pracy silnika
również teraz bym celował w motula, tylko jaki 300V? jaka najkorzystniejsza lepkość
Bel-Ray thumper works wychodzi bardzo dobrze cenowo i jest dobrym olejem. Ja osobiscie uzywam go do swoich motocykli i wszystko lata ok
Również używam i polecam.
Obejrzał już ktoś 12 O Clock Boys podzielcie się wrażeniami .
Ja oglądałem. Ogólnie spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Stosunkowo mało terroru, głównie opowiadana historia takiego dzieciaka.
Mi też nie podeszło. Spodziewałem się filmu o ostrym nak******u a zobaczyłem film o dzieciaku który ma zajawke na moto.
Tylko gdzie to można obejrzeć?
W internetach :O
Bardziej pokazało życie takiego młodego terrorysty niż całej dzielnicy .Czekam na drugą cześć jak oczywiście będzie.
Kinowka czy hd?
Hd
orientuje sie ktos jak ma sie szerokość wahacza z 690 do 640 sm po 2003 ?? tak samo z rozstawem lag. głównie chodzi o dopasowanie kol sm z 690 do 640. piasty sa te same czy wygladaja na takie same ?
Piracki przystań mowi ze za 30min
Na ile dokręcać głowicę w dt ? W serwisówce jest ze 22 Nm a na forum dt piszą, że to za mało i trzeba tak jak cylinder na 28 Nm.
Kręć tyle ile w serwisówce. Po coś ona została stworzona.
Gdzie dostanę zestaw naprawczy 4-ro tłoczkowego Beringera?
Potrzebuję 4 uszczelniacze tłoczków.
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.129 sekund, wykonano 34 zapytań