Odp: Pokaż swój pojazd
Czarny masz PW.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czarny masz PW.
Pisz tu, co to tajemnica jakaś? i tak wystawisz to bedziesz musiał podać cene...
Spawak, te wydechy pasowałyby do 640 z 2004r ?? Bo oryginalnie jest na jednym
to by moglo ladnie grac [url]http://www.emlineamoto.com/en/mivv/linea-sport/double-gun/y-033-sdg.html[/url]
Korzystajac z okazji, wrzuce swojego po zmianie wizerunku na zimowe klimaty. Zniose Wasze lincze, co mi tam.
WR 450 F 2004.
Dual sport, kola enduro na zmiane.
Wydech LV X3, kolektor Doma Racing, wywalony snorkel, mapa zaplonu z YZ, ogolnie wiekszosc free modow, poza rozrusznikiem (blue wire), licznik elektroniczny.
Spawak, te wydechy pasowałyby do 640 z 2004r ?? Bo oryginalnie jest na jednym
Będą pasowały tylko końcówkę kolektora byś musiał zmienić. No i zapewne musiałbyś sobie dorobić jakieś mocowania do drugiego komina. Od 2005 roku wychodziły już modele na dwóch wydechach.
chyyba ze taki bajer
Korzystajac z okazji, wrzuce swojego po zmianie wizerunku na zimowe klimaty. Zniose Wasze lincze, co mi tam.
WR 450 F 2004.
Dual sport, kola enduro na zmiane.
Wydech LV X3, kolektor Doma Racing, wywalony snorkel, mapa zaplonu z YZ, ogolnie wiekszosc free modow, poza rozrusznikiem (blue wire), licznik elektroniczny.
[foto]
[foto]
Dobra WR'ka ! Ale aż prosi się o jakąś okleinę :D Strasznie nie lubię takich gołych plastików :D.
chyyba ze taki bajer:
Co to za kominy i ile mniej więcej płaciłeś z kolektorami ?? Muszę na wiosnę coś ogarnąć dobrze grającego i strzelającego :)
Atył już sobie przerobiłem wcześniej:
[url=https://imageshack.com/i/g1xwb4j][/url]
blacha fajnie tylko dowod moga zabrac :(
blacha fajnie tylko dowod moga zabrac :(
jeszcze żadnej kontroli nie miałem :D Jak zabiorą dowód to się wymyśli coś innego :)
sledz2424, w jaki sposób montowałeś tą blachę ? Jakieś nity czy wkręty ?
sledz2424, w jaki sposób montowałeś tą blachę ? Jakieś nity czy wkręty ?
tam wystają śrubki od mocowania akumulatora to tylko przewierciłem 2 dziury w tablicy i przykręciłem z powrotem. Bardziej się namęczyłem z przewierceniem dziur na kierunki :)
pokaż mi mi na tym forum supermociaka w którym niema za co zabrać dowodu :D
Ni no teraz Cie poniosło, wiekszość to preclowozy do których nie ma sie za co doj..ać
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 60 zapytań