Temat: Rozpoczęcie sezonu/zlot , PKP CARGO W-wa 24
Poniżej posty emila z moto.kirc.pl
wspomnę że nie jestem organizatorem tej oto imprezy. Jest nim forum internetowe Mieloch motocykle
Daję ty link do ich tematu
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=38...r=asc&start=400
Sob Sty 09, 2010 3:03 pm
24 kwietnia 2010r. o godzinie 18.00 lub wcześniej jak ktoś może odbędzie się zlot/otwarcie sezonu na warszawskim Cargo <wirażowa , parking>.Głównie skuterowcy ale mile widziane i inne motorowery lub 4-o kółki .Będą pokazy stuntu i jakieś wyścigi.Zapraszam bo będzie większość Mazowsza gdyż zostało to rozgłośnione we wszystkich możliwych forach , gronach itp.Pozdrawiam i zapraszam
Sob Sty 09, 2010 5:15 pm
Konkretniejszych informacji nie ma poza tym że odbędzie sie to 24 kwietnia o godzinie 18 na warszawskim Cargo na parkingu na końcu ulicy wirażowej. Tuż przy wiadukcie co wylatuje na ul.poleczki.Organizatorem jest forum mieloch. Zostało to nagłośnione gdzie tylko się dało i gdzie tylko się da więc liczymy na super wyniki.Zapraszamy wszystkich i na wszystkim , popytajcie znajomych.
Nie Lut 21, 2010 11:57 am
A więc tak na zlocie będzie całe mazowsze motorowców (mam nadzieje) bo rozgłos daliśmy bardzo duży , bo na kilku forach , itp..Ma przyjechać repezentacja mazowsza scooter-stunt, grupa wawa moto team ,
warszawski stunt , i moja ekipa SQT Cargo Team. Dodatkowo kolega z teamu powiedział nam że chciał skontaktować się w najbliższym czasie z Przemkiem Budnickim aby postarał się zorganizować chłopaków ze Sreet Fighters Festival oraz chciałem zaprosić Samego Przemka Budnickiego (sędziego na street fighters festival) jego siostrę Helenę Budnicką (startowała w rajdach enduro),
Piotrka Pietrasika (Jest współzałożycielem grupy internetowej pl.rec.motocykle i związanej z nią największej internetowej społeczności motocyklowej w Polsce) oraz cały zespół salonu motocyklowego Motorista.
Do tego rozmawaiłem ze znajomym, który mógłby dodatkowo zagadać do kilku "Dawców". Na dodatek koega chciał zorganizować taką małą niespodziankę w postaci grilla i kiełbasek. Więc na pewno nię będzie źle , będzie zlot na całe mazowsze , a więc nie będzie to czas stracony