Odp: BLUZA SUPERMOTO 2014r
Też bym wybrał A.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2014r
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też bym wybrał A.
Ja też jestem za A.
wybieram A
zdecydowanie A
No proszę o kolejny problem z glowy :)
Nie do konca. Samych A jest 8 rodzajow :P
to wybieram A 4 :)
Jestem za jedną z wersji A, na drugim miejscu u mnie N. Co do A, wiadomo, że musi być .pl, może dało by się upchać supermoto.pl pod SM.
supermoto.pl musi byc i nie ma innej opcji. Jak ludzie wpisza supermoto w google wyskoczy im wszystko co z tym zwiazane. Ale gdy wpisza supermoto.pl nasza strona bedzie na pierwszej stronie wynikow. Niech to logo pelni jakas funkcje.
A 4 a hermes niech to wszystko przeniesie do właściwego tematu :)
supermoto.pl musi byc i nie ma innej opcji. Jak ludzie wpisza supermoto w google wyskoczy im wszystko co z tym zwiazane. Ale gdy wpisza supermoto.pl nasza strona bedzie na pierwszej stronie wynikow. Niech to logo pelni jakas funkcje.
Właśnie, wiem że to nie ten temat, ale może by ogarnąć wreszcie stronę główną, było chyba 2 chętnych co się tym by zajęli.
PRELUDE. Dowiedz sie jak to bedzie z tymi logami. Czy Ty musisz jeszcze za cos placic? Chodzi o to, ze loga trzeba przerobic zeby byly na czarnym tle. Trzeba to zrobic zanim odpalimy glosowanie, bo beda one wygladaly zupelnie innaczej i to co teraz sie podoba niekoniecznie bedzie sie podobalo po przerobkach. Jesli musisz za to placic, to ja to moge ogarnac, ale potrzebne by byly oryginaly albo te loga w wiekszej rozdzielczosci. Tych malych nie da sie pokolorowac bo sa za male i wlasciwie trzeba by je robic od nowa. Potrzebna by byla tez nazwa czcionki uzytej do niektorych grafik np. A.
A4
A może logo w takich kolorach jak A4 na szarej bluzie?
JERY myślę że powinno być kłopotu z tym by przerobić wszystkie opcje na tło czarne. Oczywiści jestem również w stanie wysłać Ci pliki źródłowe oraz informacje dotyczące czcionki, lecz niestety dopiero po 27 stycznia kiedy wróci do Polski grafik który projektował logotypy.
Właśnie, wiem że to nie ten temat, ale może by ogarnąć wreszcie stronę główną, było chyba 2 chętnych co się tym by zajęli.
Byłem jedną z osób które deklarowały chęć dokonania zmian na supermoto.pl, oprócz mnie również Tabul. Jednak widzę to w ten sposób - może warto odkupić stronę od Jakubka (jeśli jest zainteresowany sprzedażą domeny) i wtedy zając się budową strony od podstaw (naturalnie z forum). Aby nie robić dyktatury, może dobrym pomysłem byłaby zrzutka kilku zaangażowanych i zainteresowanych użytkowników chcących mieć wpływ na budowę nowej wersji portalu propagującego supermoto w Polsce i za granicą. Oczywiście wszystko w rekach Jakubka.
Mysle ze szkoda poruszac tematy domeny. Bo przy tym zwykle sa problemy i nie jedno bardzo fajne forum (StuntPoland) wlasciwie sie rozpadlo. Dobrze jest jak jest. Chyba wystarczy dac odpowiednim osobom mozliwosc edycji strony na ktorej niestety za duzo sie nie dzieje :(
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2014r
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 78 zapytań