Odp: BLUZA SUPERMOTO 2014r
Masz racje nie ma co się pierniczyć bo za długo to może trwać
Wystarczy spojrzeć ile stron zajęła ostatnia wydumka nt. loga [url]http://forum.supermoto.pl/topic22590-oficjalne-logo-supermotopl.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2014r
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz racje nie ma co się pierniczyć bo za długo to może trwać
Wystarczy spojrzeć ile stron zajęła ostatnia wydumka nt. loga [url]http://forum.supermoto.pl/topic22590-oficjalne-logo-supermotopl.html[/url]
W temacie ewentualnego logo na bluzie uważam że bardzo dobrze komponowałaby się 4-ta wersja załączonej grafiki proponowanej wcześniej w temacie "oficjalne logo supermoto.pl". Nie piszę tego tylko dlatego że propozycja grafiki wyszła wcześniej z mojej strony, lecz po prostu uważam że to fajny logos który wzbogaciłby forumową bluzę.
O ewentualnym logo myślę w formie miniatury na bluzie.
PRELUDE, a jak wyglada strona prawna twoich logo. Nikt nas nie bedzie scigal za umieszczenie tego . Moze wemiemy pod glosowanie propozycje PRELUDE i nich cos wybierzemy? Jest tam z czego wybierac. Trzeba by je tylko pozmieniac tak, zeby dobrze wygladaly na czarnym tle.
Dobra lecimy na grubo, 20 propozycji - aby nie robić zamieszania nazwane alfabetycznie:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
Moze wemiemy pod glosowanie propozycje PRELUDE i nich cos wybierzemy?
Popieram. Tylko w osobnym wątku.
A grafika na przód tył ewentualne napisy na rękawach mamy już opracowane??
Nic nie mamy opracowane. Zbieramy propozycje
PRELUDE, a jak wygląda strona prawna twoich logo
Jestem właścicielem wszystkich tych propozycji, zakupiłem projekt logo we wszystkich wariantach wraz z prawami autorskimi. Oczywiście jeśli którykolwiek z projektów jest do wykorzystania na bluzie, naklejkach (których dystrybucja odbywać się będzie poprzez forum supermoto.pl) lub stronie supermoto.pl to jak najbardziej zgadzam się nieodpłatnie na ich wykorzystywanie i powielanie - z myślą o tym to sfinansowałem. Jeśli któraś z propozycji wymagać będzie jakiś zmian lub poprawek to również zostało to wcześniej opłacone by wypracować odpowiadający większości kompromis.
Jestem za M lub B nawet bez napisu supermoto.pl lub wynaleźć jakaś nazwę chociaż to wszystko to kolejne problemy i 40 kolejnych stron. Moim zdaniem schludnie to wygląda i będzie pasowało:)
Mi sie podoba A, E i G z tym ze G przypomina otomoto i sie zastanawiam czy to nie bedzie stwarzalo problemow. Poza tym trzeba by je poprzerabiac na czarne tlo.
"lepszy rydz niż nic" zatem A wybieram, łatwe i czytelne :)
Ja jestem za A ale zeby dopisek .pl miał sens to trzeba na stronie też to zrobić
P.S Portal aż się prosi o gruntowną przebudowę lub postawienie od nowa, może to dobry punkt wyjścia? Ale to material na inny temat ;)
Tez mysle ze A jest odpowiednie :)
''A'' najlepsze ;)
no to niech będzie A! bez końcówki .pl też sensownie
A4 mi najbardziej podchodzi. PL musi byc bo innaczej to nie ma sensu. Ludzie musza wiedziec skad jestesmy bo jak logo moze nas reprezentowac skoro nie mowi nawet skad jestesmy.
A4 mi najbardziej podchodzi. PL musi byc bo innaczej to nie ma sensu. Ludzie musza wiedziec skad jestesmy bo jak logo moze nas reprezentowac skoro nie mowi nawet skad jestesmy.
Też tak sądzę.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2014r
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 68 zapytań