Temat: Kadra na sezon 2014
1. Paweł Leśków #43
2. Piotr Kaczorowski #427
3. Karol Mochocki #11
4. Marcin Rybski #69
5. Wojciech Mańczak #13
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kadra na sezon 2014
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1. Paweł Leśków #43
3. Karol Mochocki #11
4. Marcin Rybski #69
5. Wojciech Mańczak #13
Gratulacje. Macie już jakiś harmonogram startów?
1. Paweł Leśków #43
3. Karol Mochocki #11
4. Marcin Rybski #69
5. Wojciech Mańczak #13
6. Maciej Manejkowski #101
7. Jakub Jęch #102
Manej stawiam na Ciebie. Jestem pewien, że jeśli Was gdzieś wyślą za granicę to w "swojej klasie" wygrasz i to nawet przed północą ;)
Manej stawiam na Ciebie. Jestem pewien, że jeśli Was gdzieś wyślą za granicę to w "swojej klasie" wygrasz i to nawet przed północą ;)
Ja i JJ zajmiemy sie konkurencją co by potem wszyscy mieli równe szanse;-) wrazie co to zawsze mogę komuś wskoczyć na plecy;-)))
Maniek zapomniał nas dopisać ....
Czape powołują mogli by zapytać najpierw. Karol wystartuje, rowerem ;)
Fajnie, że są powołani zawodnicy którzy oficjalnie zakończyli kariere , a ja np byłem 6 i planuje starty zagranicą, ;) to jest własnie Polska , i PZM
Jeśli rzeczywiście planują wystawienie ''kadry'' na Supermoto of Nations, powinni coś dopłacić bo koszta są bardzo duże.. To może niech ktoś zagada do Czapki i jeżeli on rzeczywiście nie będzie jeździł na 100% w 2014(słyszałem że robi przerwę ale nie kończy kariery) Może Karol napisałby pismo do PZM gdzie zrzekłby się miejsca w ''kadrze'' i z automatu zostałoby ono przyznane Tobie Jędrzej.
Pozdrawiam
Powołanie do kadry nie ma nic wspólnego z finansowaniem startów, to tylko takie pozory że coś tam się za biurkiem dzieje.
Może chcą wystawić kadrę na SoN.. albo tylko udawać właśnie że coś się dzieje..
Co zakończony sezon to PZM "wystawia" kadrę, w większości dyscyplin ogranicza się to do przepisania pierwszych kilku nazwisk z tabelki i ogłoszenia tego na stronie.
Co zakończony sezon to PZM "wystawia" kadrę, w większości dyscyplin ogranicza się to do przepisania pierwszych kilku nazwisk z tabelki i ogłoszenia tego na stronie.
Dokładnie , myślę , że tak właśnie jest , więc nie będę sobie zawracał gitary, żeby był zwrot jakiś kosztów to gra była by warta świeczki:) a tak dam na luz:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kadra na sezon 2014
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 71 zapytań