Odp: Stary KTM - odbudowa
nie będzie końcówki wydechu? może jakąś pod ogon, coś jak w sxv
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Stary KTM - odbudowa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie będzie końcówki wydechu? może jakąś pod ogon, coś jak w sxv
to przy okazji mozesz jakis filmik wrzucić jak chodzi to bydle ;D
Wygląda mistrzowsko !! Twoje podejście do tematu jest profesjonale, uwielbiam takie projekty, jak widać, nawet ze starego "kondona" można zrobić ideał, gratulacje i czekam na finalną relacje :D
nooo miętowo ... :) super wygląda front z tą lampą.... od mt 03 ?
Witam
Tak lampa od mt 03
Tak wygląda finalnie :
Pozdrawiam
Nie ogarniam po co z tylnego stelaża takie U zrobione, ale poza tym ciekawy sprzęt, indywidualny.
Wygląda fajnie, ekstrawagancko, ale nie ukrywam, że moje wyobrażenie na temat końcowego efektu było inne. Ale i tak wielkie propsy, pozdrawiam ;)
Jak dla mnie trochę stelaż za wysoko ale poza tym to mega! :D Wrzuć jakiś filmik jak to chodzi na tym wydechu.
fajny customowy SM wyszedł, osobiście jedynie tylni stelaż bym zmienił parę/paręnaście stopni mniej wygięcia do góry, dorobić jakiś zadupek (laminat/carbon) i gitara :D
skrócić i obniżyć tył, takie moje zdanie. Reszta miażdży wszystko ! Gratulacje wytrwałości :D
gratuluje efektu i wytrwalosci. teraz wrzuc film jak gada i na gume idzie ;)
Ładny :) ale widzę, że już na sprzedaż :( co planujesz dalej?
Witam
Dzięki za miłe słowa
Dlaczego jest taki wygląd a nie inny,pierwsza sprawa to wibracje.Tak wyglądał oryginalny tylny błotnik,dość mocno popękany :
Tylna część motocykla jest najbardziej narażona na drgania i dlatego zdecydowałem się na pozbycie części plastikowych w ogonie.Jest jeszcze jedna sprawa a mianowicie celem było,stworzenie czegoś innego.Motocykl miał mieć wyraźną linię,zwłaszcza jego tylna część.Już w poprzednim projekcie starałem się dążyć w tym kierunku aby tłumik nie "psuł" tylnej linii.
Zgadzam się że wyszło bardziej customowo i KTM nie wygląda jak typowy supermoto ale taki był cel.
Pozdrawiam
Cały projekt wyszedł cudownie, tylko dlaczego Ktm znalazł się na sprzedaż na części? :(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Stary KTM - odbudowa
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 79 zapytań